Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Montserrat Arráez Carrión

Dades de la regidora Montserrat Arráez Carrión.

Logo de Montserrat Arráez Carrión

El meu pare i la meva mare són de Granada, tot i que porten des dels anys 60 a diferents territoris de Catalunya, ja fa més de 45 anys que es van instal·lar al barri de Can Mas de Ripollet. Soc la número 6 dels seus fills i filles.

Visc a Ripollet, estic casada, tinc una filla de 14 anys i un fill d’ 11 anys.

Estic vinculada al teixit associatiu i participatiu de Ripollet des de sempre. Durant la meva infància i part de l’adolescència era membre de la RUA (atletisme) també durant anys vaig ser de la colla de Vailets de Ripollet (castells) . Membre de l’AFA de l’escola bressol, mare col·laboradora a l’AMPA de l’escola Enric Tatché i Pol, membre del Consell Escolar de l’ escola Enric Tatché i membre del Consell Escolar de l’institut Can Mas. Vinculada a l’esport local a través del meu fill que juga a futbol a Escola de Futbol Base de Ripollet, vinculada al teatre a través de la meva filla que és membre de La Careta. Formem part com a família  d’Amics del Teatre, col·laboro a Traça i sobretot vull destacar la meva participació activa al Comitè de Dones de Ripollet.

M’agrada molt la natura, la cultura (llegir, el teatre, etc) i l’activisme, també practico esport tot i que no tot el que m’agradaria, més aviat intento portar una vida activa i saludable.

Em podeu trobar a xarxes, tot i que he de dir, que soc més de relacions personals que no pas virtuals, em trobareu més als carrers, a les botigues, a bars i restaurants, al teatre, al poliesportiu i altres llocs, de manera preferent sempre a Ripollet.

Trajectòria formativa
Vaig estudiar a l’escola pública Enric Tatché i Pol, l’institut el vaig cursar a Lluís Companys.

Tinc dues titulacions universitàries: diplomatura en  Relacions Laborals i Llicenciatura en Ciències del Treball.

Tinc el màster superior en prevenció de riscos laborals amb tres especialitats (Seguretat en el treball , higiene industrial, ergonomia i psicosociologia aplicada)

Auditora en sistemes de gestió de prevenció de riscos laborals, curs en gestió de recursos humans i altres formacions i cursos especialitzats.

De manera contínua en aprenentatge i formació, de temes de prevenció de riscos laborals, recursos humans i també altres temes que m’interessen com polítiques d’igualtat, perspectiva de gènere, ciutats emocionalment saludables, etc.

Trajectòria professional

Durant anys em vaig dedicar professionalment als recursos humans en diferents sectors empresarials (metal·lúrgic, farmacèutic i altres) Laboralment vaig tenir altres experiències al sector de l’hosteleria. 

Des de fa 6 anys soc funcionària a la Diputació de Barcelona com a tècnica superior de prevenció de riscos laborals.

La meva feina actual a l’administració em permet conèixer aquesta altra perspectiva, els meus anys d’experiència a l’empresa privada complementen la meva trajectòria professional.

Trajectòria política

Fa 4 anys vaig formar part de la llista electoral del PSC com a independent, no he sigut mai militant de cap partit polític, a la política, tot canvia, confio en les persones, en els projectes.

Fa mesos em van tornar a demanar si volia formar part de la llista, havíem quedat satisfetes amb l’experiència i vaig acceptar tornar a col·laborar.

Indemnització anual (màxim per assistències)
13.500 euros (acord plenari de l'11 de juliol de 2023)