Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eva M.Herrera Caja

Dades de la regidora Eva Herrera Caja

Logo de Eva M.Herrera Caja

Visc a Ripollet, al barri de la Maragall. Encara que durant un breu temps, vaig viure a Sant Celoni, però mai vaig perdre la meva vinculació amb Ripollet, ni amb la seva gent. M’agrada llegir i pertany a un club de lectura (Chick List). Faig esport al gimnàs del poliesportiu i per la ronda del poble, i col·laboro amb diverses entitats del poble.

Trajectòria formativa
FPII Administració i Finances
Creació i Gestió de Microempreses

Trajectòria professional
Tinc 25 anys d’experiència a l’empresa privada. Als 19 anys treballant al Carrefour com peixatera i ho combinava amb els estudis, també ho vaig fer al mercat municipal de Ripollet Als 21 em van cridar per fer les pràctiques d’administrativa a l’antiga Caixa Penedès, desprès vaig començar a treballar una empresa que feia figures de ceràmica a Cerdanyola del Vallès. I des de llavors, fins ara, he anat ocupant diferents càrrecs de responsabilitat en diverses empreses com a comptable, portant la seva gestió.

Trajectòria política
Vaig començar molt jove militant a les Joventuts Socialistes de Catalunya. Després vaig estar a l’agrupació de Ripollet, com a militant. Quan vaig anar a viure a Sant Celoni, hem vaig afiliar allà com a militat, amb càrrec a l’executiva municipal. Al 2013 al tornar a Ripollet, també ho vaig fer a l’agrupació municipal. Va ser al 2017 quan vaig entrar a l’executiva com a secretaria d’educació i adjunta a la secretaria d’organització. Actualment soc secretaria d’organització i finances a l’executiva municipal, secretària adjunta a polítiques municipals a l’executiva de federació del Vallès Occidental Sud i 1a tinenta d'alcaldia de l'Ajuntament de Ripollet.

Sou brut anual
42.000 euros (acord plenari de l'11 de juliol de 2023)