Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

POSEM RIPOLLET AL CENTRE

Grup socialista de Ripollet que es va presentar a les eleccions municipals del 2019..
Grup socialista de Ripollet que es va presentar a les eleccions municipals del 2019.

Benvolguts veïns i veïnes,

Encetem aquesta nova finestra de comunicació, gràcies a la renovació tan desitjada de la web de l’ajuntament. Agraïm enormement aquesta fita a totes aquelles persones: personal tècnic i de comunicació que està a l’ajuntament, que han treballat de valent per aconseguir fer-ho realitat.

Des d’ara aprofitarem aquest espai per explicar a tothom que és possible aconseguir que Ripollet es converteixi en una vila més neta, més segura i més cuidada, reivindicant el que ja anem fent a cada ple mensualment, que Ripollet no es mereix les condicions de deixadesa en què es troba actualment, que no podem tolerar la passivitat dels nostres governants/tes davant totes les necessitats i mancances que té el nostre poble, perquè els canvis s’aconsegueixen amb voluntat i fets i no amb eslògans de “+ ciutat”, “sumem verd”...,  si després no són competents per resoldre que el poble estigui net i cuidat i no només fer-ho a correcuita quan s’apropen eleccions.

Venim de temps difícils i tristos per a moltes persones que s’han vist afectades per la COVID-19 que ha devastat tantes vides i ha deixat a tantes d’altres sumides a una crisi a remolc de l’anterior crisi econòmica de la qual anàvem sortint. El nostre suport i afecte per totes elles i els seus familiars, per seguir endavant i lluitar per tot allò que realment importa, el benestar de tothom, un fet aquest que sempre ha estat molt present a la nostra ideologia. I un especial recordatori per totes aquelles persones que ja no hi són i que ens van deixar durant aquesta pandèmia, com la nostra companya Rosa Espàrrach, que tant va professar aquest benestar social.

– Seguim des de l’oposició treballant per millorar Ripollet i el seu dia a dia.

El PSC Ripollet us desitja un feliç estiu!

 

Estimados vecinos y vecinas,

Iniciamos este nuevo espacio de comunicación, gracias a la renovación tan deseada de la web del ayuntamiento. Agradecemos enormemente este logro a todas aquellas personas: personal técnico y de comunicación que está en el ayuntamiento, que han trabajado duro para conseguir hacerlo realidad.

Desde ahora aprovecharemos este apartado para explicar a las ciudadanas y a los ciudadanos que es posible conseguir que Ripollet se convierta en una localidad más limpia, más segura y más cuidada, reivindicando lo que ya venimos haciendo mensualmente en cada pleno, que Ripollet no se merece las condiciones de dejadez en la que se encuentra actualmente, que no podemos tolerar la pasividad de las personas que gobiernan ante todas las necesidades y carencias que tiene nuestro pueblo, porque los cambios se consiguen con voluntad y hechos y no con eslóganes de “+ ciudad”, “sumem verd”, ... si después no son competentes para resolver que el pueblo esté limpio y cuidado y no solo hacerlo corriendo y deprisa cuando se acercan elecciones.

Venimos de tiempos difíciles y tristes para muchas personas que se han visto afectadas por la COVID-19, que ha devastado tantas vidas y ha dejado a tantas otras sumidas en una crisis a remolque de la anterior crisis económica de la que veníamos saliendo. Nuestro apoyo y afecto por todas ellas y a sus familiares, para seguir adelante y luchar por todo aquello que realmente importa, el bienestar de todo el mundo, un hecho este que siempre ha estado muy presente en nuestra ideología. Y un especial recordatorio por todas aquellas personas que ya no están y que nos dejaron durante esta pandemia, como nuestra compañera Rosa Espàrrach, que tanto profesó este bienestar social.

– Desde la oposición seguiremos trabajando para mejorar Ripollet y su día a día.

¡PSC Ripollet os desea un feliz verano!