Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Roger Bayó Padró

Dades del regidor Roger Bayó Padró.

Logo de Roger Bayó Padró

Tinc 42 anys, estic casat i tinc una filla. He viscut tota la meva vida a Ripollet, primer al centre i després a Pinetons i actualment he tornat al centre de nou. Vaig jugar al C.B. Ripollet fins a sénior i he estat sempre molt aficionat a a pràctica esportiva, a la lectura i activitats culturals.

Trajectòria formativa
Llicenciat en Dret a la Universitat Pompeu Fabra

Post grau en Comptabilitat i Finances aplicades a la Pyme a la UOC.

Trajectòria professional
A l’inici de la meva trajectòria laboral vaig treballar en diferents bufets d’advocats a Barcelona com a advocat laboral i penalista durant un parell d’anys. Posteriorment ja vaig entrar al sector bancari, en el qual vaig estar a oficines durant més de 15 anys, molts dels quals a Ripollet. A l’any 2018 vaig passar a treballar als serveis centrals situats a Sant Cugat en el departament de Renting, en el qual vaig ocupar diferents funcions de responsabilitat. Actualment estic en excedència per poder realitzar la tasca de regidor.

Trajectòria política
Al 2018 vaig entrar a militar a Esquerra Republicana de Ripollet, en el 2019 vaig ser designat secretari d’Organització fins que al febrer 2022 vaig resultar escollit com a cap de llista d’Esquerra Republicana de Ripollet a les Eleccions Municipals de 2023.

Sou brut anual
42.000 euros (acord plenari de l'11 de juliol de 2023)