Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lurdes Serra Suñé

Dades de la regidora Lurdes Serra Suñé.

Logo de Lurdes Serra Suñé

Nascuda a Ripollet. Estic casada i tinc una filla. Vaig créixer al barri de Can Mas i vaig viure la transformació de Ripollet i el creixement amb les primeres onades migratòries dels 60 i 70. La meva infància, com la dels nens i nenes de la meva generació, va ser de vida de carrer, abans de tenir consciència de la importància de l’espai públic. Actualment visc al centre.

Durant la meva vida he format part de diferents entitats culturals del municipi i vaig ser voluntària de la Creu Roja.

Trajectòria professional

Durant 25 anys, he estat vinculada al comerç de Ripollet durant 25 anys. Posteriorment, he treballat en departaments de màrqueting d’empreses dedicades a diferents sectors.

Trajectòria política

Al voltant dels 17 anys vaig entrar a militar a les Joventuts d’Esquerra Republicana de Ripollet, (aleshores JERC) i posteriorment vaig militar durant 2 a Esquerra Republicana.

El juliol de 1991 vaig reprendre la militància activa a ERC i hi milito fins al dia d’avui. He ocupat diversos càrrecs orgànics a la secció local, encapçalant en diverses ocasions la candidatura d’ERC a les eleccions municipals. He format part de l’executiva comarcal i, actualment, sóc membre de l’executiva local d’ERC i Consellera Nacional des del passat mes de desembre de 2023.

Sou brut anual
21.000 euros (acord plenari de l'11 de juliol de 2023)