Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sílvia Soler García

Dades de la regidora Sílvia Soler García.

Logo de Sílvia Soler García

Nascuda a Barcelona. Visc a Ripollet, al barri de Can Mas.

M’agrada estar en contacte amb la natura, fent excursions, grans caminades o passejades amb la meva família. M’agrada compartir moments amb la meva parella i les meves filles. Em relaxo molt tant llegint un bon llibre com fent ganxet. M’agrada estar amb amigues i parlar sobre coses quotidianes. M’agrada informar-me del que passa al meu entorn i implicar-me si puc ajudar amb el que pugui.

Sóc membre de l’entitat cultural Les Bruixes de Ripollet des de l’any 2003, entitat feminista i reivindicativa. Des que vaig tenir la primera filla vaig començar a vincular-me a la xarxa social de la ciutat, començant treballant a l’AFA de l’escola, construint amb les meves companyes la Plataforma d’AFAs de Ripollet, des d'on s’ha treballat molt pel benestar de la nostra canalla a les aules.

Trajectòria formativa

- Graduat Escolar
- Graduat ESO
- Batxillerat Húmanistic
- Tècnica Superior en Integració Social

Trajectòria professional
Treballo a Seat, SA, des de 2004 fins a l'actualitat. Sóc xapista soldadora. Em dedico a soldar, controlar i reparar de les soldadures que fan les instal·lacions de robots al taller de xapisteria.

Trajectòria política
La meva vinculació a la política s’ha iniciat just començant 2023, quan em van proposar unir-me a Decidim per fer treballar en el projecte de futur que presentaven per la següent legislatura 2023-2027.

Tot i això, penso que en tots els actes, decisions, maneres de fer i pensar fas política cada dia.

Indemnització anual (màxim per assistències)
4.400 euros (acord plenari de l'11 de juliol de 2023)