Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Núria Chaves Izquierdo

Dades de la regidora Núria Chaves Izquierdo.

Logo de Núria Chaves Izquierdo

Nascuda a Barcelona.

Resident a Ripollet, al Barri de Can Mas. M'agrada llegir, córrer i el cinema. Formo part de les Bruixes de Ripollet, l'ampa de l'escola del meu fill i filla, l'escola Tatché, Comité de dones de Ripollet, i Associació Cultural El Local.

Trajectòria formativa
- Curs de Nòmines i Seguretat Social, pel Col.legi de Graduats Socials de Barcelona, al 2013
- Postgrau en Dret financer, per la Universitat Pompeu Fabra, al 2010
- Curs de Mediació, per la Universitat Autònoma de Barcelona, al 2008
- Llicenciatura en Dret, per la Universitat Autònoma de Barcelona, al 2008

Trajectòria professional
Vaig iniciar-me en el món laboral per tal de poder financiar-me els estudis, als 16 anys, com a caixera als supermecats Condis, del barri de Canaletes, a Cerdanyola del Vallés. Durant els meus anys d'estudiant, vaig estar combinant aquesta feina, amb la d'atenció al client al Supercor (Corte Inglés) i al cinema El Punt de Cerdanyola, on vaig ser segona encarregada de taquilles i sales de cinema.

Un cop finalitzats els estudis universitaris, vaig treballar com a assessora financera a Catalana Occident durant 5 anys. Després vaig ser mare i aquesta gran experiència ens va fer, com a família, prioritzar la conciliació i la criança, i va suposar un canvi de feina al meu poble, Ripollet. Vaig treballar desde aleshores a una assessoria propera, on he après molt en diferents àmbits, financer, comptable, laboral, etc, i on he passat uns dels millors anys laborals de la meva vida.

Ara, i desde fa poc, he fet un canvi al món de l'Administració pública, i treballo actualment com a funcionària interina a l'Ajuntament de Sabadell, com a tècnica superior en dret, a l'àmbit d'esports.

Trajectòria política
Vinculada desde fa molts anys al projecte politic del COP de Ripollet, vaig unir-me a Decidim al 2018, com a militant.

Indemnització anual (màxim per assistències)
4.400 euros (acord plenari de l'11 de juliol de 2023)