Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament comença a visitar petites i mitjanes empreses de Ripollet

La primera de les visites, a la qual va assistir l’alcalde, va ser a Proverest Seguridad SL, al polígon d’activitat econòmica Els Pinetons. Actualment, l’Ajuntament treballa per aconseguir la Certificació Q de qualitat d’aquest PAE.

L’Ajuntament comença a visitar petites i mitjanes empreses de Ripollet.

La millora de la competitivitat dels polígons d’activitat econòmica de Ripollet és un dels objectius del govern municipal, en el marc del Pla estratègic industrial de la ciutat, elaborat per l’Ajuntament amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya. Així, amb l’objectiu de revitalitzar el teixit industrial de Ripollet, donant a conèixer els serveis de Ripollet Impulsa cap a les empreses i recollir les seves inquietuds i necessitats, l’Ajuntament ha començat a realitzat una sèrie de visites a petites i mitjanes empreses, que van començar, el passat 23 de gener, a Proverest Seguridad SL, al PAE Els Pinetons. 

Aquesta primera visita la va realitzar l’alcalde de Ripollet, Luis Tirado, acompanyat per la presidenta de l’àrea de Promoció Econòmica, Eva Herrera, i tècnics de Ripollet Impulsa, que van visitar les instal·lacions de Proverest Seguridad, acompanyats pel seu gerent, Daniel Rodrigo i els administradors de l’empresa, Yolanda López i Esteban López. Aquesta és una empresa d’instal·lació i manteniment de sistemes contra incendis i electricitat, que el desembre de 2019 es va traslladar del nucli urbà de Ripollet al PAE Els Pinetons, i que des d’aleshores ha apostat per la seva modernització i digitalització. Actualment, hi treballen 16 persones i l’empresa, que recentment ha ampliat i millorat les seves instal·lacions, dona servei arreu de l’Estat, tot i que principalment treballa a Catalunya i compta amb una delegació a Tarragona.

240123_ripollet-eco-empresa-proverest-visita-021.jpg

Després de la visita es va realitzar una reunió, on l’empresa va explicar la seva aposta per seguir millorant i avançant, adaptant-se a les noves normatives i requeriments administratius, mentre que des de l’Ajuntament es va oferir la possibilitat de fer servir els serveis del departament d’Empresa i la borsa de treball i van recollir algunes propostes per a la millora del polígon.  

Des de Ripollet Impulsa es preveu anar fent aquest tipus de visites, no només a petites i mitjanes empreses dels polígons d’activitat econòmica de Ripollet, sinó també a establiments comercials i hostalers de Ripollet.

Certificació Q
Proverest Seguridad és una de les empreses que va assistir a la presentació que l’Ajuntament i l’Associació d’Empreses de Ripollet va realitzar el passat mes de novembre, sobre el projecte de Certificació Q al polígon d’activitat econòmica Els Pinetons. Actualment, ja s’ha iniciat l’auditoria per tal d’assolir aquesta certificació de qualitat, a través d’un programa de suport de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB, de la mà de PIMEC i AENOR, per a la dinamització dels PAE. 

Ripollet, 1 de febrer de 2024