Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou espai per a vianants al nucli antic, amb la transformació d’un tram del carrer d’Isabel la Catòlica

Seguint la línia iniciada aquest mandat de convertir carrers i places en zones per a vianants, el pròxim 13 de desembre, es transformarà en un espai lliure de vehicles un nou tram del nucli antic, a tocar de l’escola FEDAC Ripollet.

Nou espai per a vianants al nucli antic, amb la transformació d’un tram del carrer d’Isabel la Catòlica.

En uns dies es procedirà a la transformació en zona de vianants del carrer d’Isabel la Catòlica, des del carrer de General Prim i fins al número 12 del mateix carrer, tal com es va comunicar des de l’Ajuntament fa uns dies als veïns i veïnes de la zona. Com a la resta d’espais per a vianants, es permetrà l’accés a l’aparcament situat en aquest carrer i als vehicles d’emergències. Aquesta actuació se suma a les realitzades durant aquest mandat, com ara la plaça de l’Onze de Setembre, el carrer de la Sagrera, el carrer Nou i, més recentment, el carrer de les Escoles.

L’Ajuntament s’ha posat a disposició dels veïns i veïnes per a resoldre qualsevol dubte que sorgeixi al respecte, adreçant un correu a participa@ripollet.cat o contactant amb la Policia Local al telèfon 935046006.

Les persones al centre

Una de les prioritats en l’acció del govern municipal és fer de les persones el centre de tots els projectes que es duguin a terme. Una mostra clara d’aquesta voluntat és la pacificació de l’espai públic, dels nostres carrers i places. Aquesta pacificació es tradueix en una ciutat més amable, on els veïns i veïnes poden fer ús i gaudir del seu entorn més proper, amb actuacions que representen una millora de la qualitat de vida de totes les persones que vivim i treballem a Ripollet.

Algunes de les actuacions es concreten també amb un projecte de remodelació, com és el cas del carrer de la Sagrera. Avui mateix, en Junta de Govern Local, s’ha aprovat l’inici de licitació de l’execució del projecte de millora i reurbanització d’aquest carrer, amb un valor estimat de 85.375,99 €.

Ripollet, 9 de desembre de 2021