Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicien els treballs de substitució d’un tram de col·lector al c. del Dr. Bergós

Aquest dimecres, 15 de febrer, s’iniciaran les obres per a la substitució d’un tram del col·lector general situat al c. del Dr. Bergós, entre els carrers de la Lluna i Montseny.

S’inicien els treballs de substitució d’un tram de col·lector al c. del Dr. Bergós.

Després d’haver fet una inspecció al clavegueram general d’aquesta zona, els serveis tècnics municipals han confirmat que aquest tram de col·lector està en mal estat, arribant a deformar l’asfalt del carrer. Aquestes obres, que tindran una durada aproximada de dos mesos, consistiran en la substitució del tram de col·lector malmès, substituint el sanejament i fent de nou les connexions entre els habitatges de la zona i el col·lector, així com el posterior asfaltat d’aquest tram de carrer.

Mentre dura l’execució de les obres, es traslladarà temporalment la bateria de contenidors situats al c. de la Lluna cantonada amb Dr. Bergós a la cruïlla del c. de la Lluna amb Tamarit. De la mateixa forma, durant les obres romandrà tancat al trànsit el carrer del Dr. Bergós, entre Padró i Montseny, permetent únicament l’accés als veïns i veïnes de la zona. De la mateixa manera, per tal de permetre la sortida d’aquest veïnat i minimitzar les molèsties de les obres, s’invertirà el sentit de la circulació del carrer de la Lluna, entre Dr. Bergós i Tamarit.

Les obres seran executades per l’empresa Asfaltos Barcino, SL, per un import de 42.047.50 euros, IVA inclòs.

Ripollet, 14 de febrer de 2023.