Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba la tercera edició de la Nit de Tapes i Comerç de Ripollet

La gastronomia i el comerç de proximitat són els elements principals d’aquest esdeveniment, que omplirà de sabor i activitat la rambla de Sant Esteve i la plaça del Molí.

Arriba la tercera edició de la Nit de Tapes i Comerç de Ripollet.

El pròxim 7 d'octubre, Ripollet acollirà la ja tradicional Nit de Tapes i Comerç al carrer, organitzada per la Unió de Comerciants de Ripollet i l'Associació de Venedors i Comerciants del Mercat de Ripollet, amb el suport de l'Ajuntament de Ripollet. Un esdeveniment ja esperat per tots els ripolletencs i ripolletenques, que vol posar en valor el comerç local i la diversitat comercial present a la nostra ciutat. La Nit de Tapes i Comerç de Ripollet ocuparà la rambla de Sant Esteve i la plaça del Molí, entre les 19 i les 24 h, amb més d'una vintena de parades. 

Els assistents tindran l'oportunitat de degustar productes oferts per diferents negocis locals, com ara rebosteria creativa, així com beneficiar-se d’ofertes especials i descobrir les últimes tendències de moda, complements, cultura, educació, serveis professionals, regals personalitzats, salut i benestar. A la plaça del Molí, diferents parades del Mercat Municipal oferiran delicioses tapes elaborades amb productes frescos i de qualitat, a preus ajustats. També hi haurà espai de degustació i dinamització musical.

La Nit de Tapes i Comerç vol convertir-se en una festa de sabors, aromes i colors que reflecteixi la riquesa i varietat dels serveis i productes locals. Una oportunitat per a que la ciutadania conegui més a prop els comerços de la ciutat i gaudeixi d’una tarda nit agradable, en família o amics. A més, suposa una oportunitat excepcional per a comerços i paradistes de crear sinergies i col·laboracions entre els diferents sectors comercials presents a Ripollet.

Ripollet, 29 de setembre de 2023