Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Celebrat el sorteig de les persones que integraran les meses electorals en les Eleccions Europees

Aquest dilluns, 13 de maig, s'ha celebrat el Ple Extraordinari de l'Ajuntament de Ripollet per al sorteig dels membres que formaran part de les meses electorals en les Eleccions al Parlament Europeu del pròxim 9 de juny.

Celebrat el sorteig de les persones que integraran les meses electorals en les Eleccions Europees.

Justament un dia després de les eleccions autonòmiques, l’Ajuntament de Ripollet ha celebrat el sorteig de les persones que integraran les meses electorals en els pròxims comicis, que seran les Eleccions al Parlament Europeu, el 9 de juny. El sorteig, informatitzat, s’ha efectuat a través d’un Ple Extraordinari, on s’han seleccionat les 432 persones, entre titulars i suplents, triades entre les 27.786 persones que tenen dret a vot a Ripollet.

Aquestes persones constituiran les 48 meses als 10 col·legis electorals del municipi: les escoles Els Pinetons, Anselm Clavé, Escursell i Bartalot, Tiana de la Riba, Gassó i Vidal, Josep M. Ginesta, Tatché i Pol, i El Martinet, a més de la Biblioteca Municipal i el Casal d’Avis. En uns tres dies, a partir de demà, totes les persones rebran la notificació on apareix la seva designació com a membre de la mesa. Les persones que no puguin assistir-hi, tenen set dies a partir de la recepció de la notificació, per a presentar les al·legacions davant la Junta Electoral de zona.

Altres dates importants abans de la celebració dels comicis del 9 de juny són:
13 de maig: darrer dia per demanar el vot en Braille.
30 de maig: darrer dia per a sol·licitar el vot per correu de persones residents a Espanya.

Ripollet, 13 de maig de 2024