Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Engega’t Jove, nou programa per a millorar l’ocupabilitat de persones joves

L’Ajuntament de Ripollet posa en marxa el projecte Singulars: Engega’t Jove, juntament amb els ajuntaments de Badia i Barberà del Vallès i les empreses Levelinstrukta i Alba Formació. En aquesta nova convocatòria s’ofereixen tres propostes formatives i pràctiques per a millorar l’ocupabilitat de les persones participants.

Engega’t Jove, nou programa per a millorar l’ocupabilitat de persones joves.

L’Ajuntament de Ripollet, a través de Ripollet Impulsa, ha obert les inscripcions de la nova convocatòria del projecte Singulars: Engega’t Jove, dirigit a persones joves de 16 a 29 anys, que vulguin millorar les seves possibilitats d’accés al mercat de treball. Enguany s’ofereixen tres itineraris formatius, adaptats a la demanda de les empreses, sobre operador/a de magatzem (265 h), activitats d’electricitat (230 h) i atenció a la clientela (255 h).

En aquesta nova convocatòria es torna a posar el focus en el sector de la logística, com a element fonamental de qualsevol cadena de valor i en el sector de l’electricitat i l’electrònica, com a elements cabdals per als processos productius de la indústria. Com a novetat, aquest any s'incorpora la formació d'atenció a la clientela per oferir més sortides professionals a les persones participants. 

Singulars: Engega’t Jove és un programa d’acompanyament a la inserció laboral o educativa, que a més de la formació, inclou la realització de pràctiques en empreses, així com tallers i activitats grupals que permetran la millora de l’ocupabilitat de les persones participants. L’objectiu és  acompanyar i oferir als i les joves els recursos i competències necessàries per a consolidar el seu objectiu professional, millorant la seva qualificació i ocupabilitat i detectant les necessitats de personal al teixit empresarial de l'entorn.

Poden participar persones que tinguin entre 16 i 29 anys, i estiguin inscrites com a demandats d’ocupació al Servei d'Ocupació de Catalunya. Les persones joves interessades s’han de posar en contacte amb Ripollet Impulsa de l’Ajuntament de Ripollet, al telèfon 935 807 642 o al correu electrònic orientacio@ripollet.cat. També poden inscriure’s a través del següent formulari.

Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb fons rebuts del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE).

Ripollet, 15 de gener de 2024