Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nou servei d'assessories laborals per a joves

El servei es va endegar el passat 24 de març, durant la Mostra d'educació postobligatòria de Ripollet. Entre abril i juliol es farà una sessió mensual al Casal de Joves i la resta de divendres es pot sol·licitar l'atenció a Ripollet Impulsa.

Nou servei d'assessories laborals per a joves.

L'Ajuntament de Ripollet ha endegat el nou servei d'assessories laborals adreçades a persones joves. Fruit de la col·laboració entre Ripollet Impulsa, el Consell Comarcal del Vallès Occidental i la Regidoria de Joventut, té l'objectiu d'esdevenir un servei de referència per a la població jove de Ripollet en recerca d'ocupació.

Aquest servei consisteix en la realització d'assessories laborals personalitzades per a totes les persones joves que ho sol·licitin. Dins d'aquestes assessories es treballaran temes com la realització del currículum, la recerca d'ofertes de feina i de formació adaptada a les necessitats i preferències de cada persona que accedeixi al servei, a més d'oferir orientació professional i laboral i xerrades sobre diferents temes que puguin ser d'interès.

El servei es dirigeix a persones joves a l'atur, que busquin la seva primera feina o que vulguin millorar la feina que ja tenen, amb una assessoria laboral personalitzada que els faciliti eines i informació d'ofertes de treball adequades al seu perfil professional.
Al Casal de Joves, s'ha programat una sessió mensual i el servei s'oferirà els divendres 28 d'abril, 26 de maig, 30 de juny i 21 de juliol. L'horari d'atenció serà de 16 a 19 h. La resta de divendres, l'atenció es realitzarà a Ripollet Impulsa, al carrer de Sant Sebastià, 26.

Es pot demanar cita trucant als telèfons 935 807 642 o 680 340 760, a través dels correus electrònics orientacio@ripollet.cat i joventut@ripollet.cat i a les xarxes socials @ripolletimpulsa i @ripolletjove.

Ripollet, 18 d'abril de 2023