Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet celebrarà al març la Gala de l’Esport

Des d’avui i fins al 9 de febrer es poden presentar candidatures per a destacar els mèrits d’esportistes i equips de Ripollet durant la temporada esportiva 2023 o 2022-2023.

Ripollet celebrarà al març la Gala de l’Esport.

El pròxim 1 de març de 2024, el Teatre Auditori acollirà la Gala de l’Esport, organitzada per l’Ajuntament de Ripollet, a través de la regidoria d’Esports, amb l’objectiu d’homenatjar a aquelles persones que dediquen la seva vida a l'esport i que són un referent per als més joves, reconeixent els mèrits esportius aconseguits durant la temporada esportiva 2023 o 2022-2023, segons l’especialitat. Per tal d’escollir les persones guardonades, des d’avui 4 de gener i fins al pròxim 9 de febrer, es poden presentar les candidatures a través de la seu electrònica de ripollet.cat.

Les candidatures les poden presentar entitats esportives o persones, tant físiques com jurídiques, ja siguin elles mateixes les que volen optar a alguna de les distincions o terceres persones o entitats en el seu nom. Les categories previstes són les següents:

  • Millor esportista local, igual o major de 18 anys, masculí i femenina 2023.
  • Millor esportista local, menor de 18 anys, masculí i femenina 2023.
  • Millor equip local masculí i femení 2023.
  • Millor esportista local o equip local masculí i femení amb discapacitat física, sensorial o intel·lectual.
  • Premi a una trajectòria esportiva.

Es pot presentar més d’una candidatura, adjuntant un formulari i un currículum per a cadascuna d’elles. És imprescindible haver nascut o viure a Ripollet, per als premis individuals; estar inscrites al registre de Ripollet, en cas de les entitats, i tenir vinculació o arrelament amb Ripollet pel que fa al premi a la trajectòria esportiva.

El jurat estarà format per l’alcalde de Ripollet; el regidor d’Esports; una persona representant polític de l’oposició i una altra representant d’entitats esportives, totes dues del Consell Municipal d’Esports, i una persona de l’equip tècnic del Departament d’Esports. Tal com recullen les bases, es valoraran tant mèrits esportius com mèrits relacionats amb la incidència sòcio-esportiva de la persona o entitat candidata a ser guardonada.  

Ripollet, 4 de gener de 2024