Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet es prepara per una Festa Major 2021 segura

Tot i estar el programa tancat, amb un centenar d’activitats, la majoria amb cita prèvia, l’Ajuntament estarà pendent fins a l’últim moment per adaptar-lo a la situació sanitària i a les restriccions vigents.

Ripollet es prepara per una Festa Major 2021 segura.

Del 27 al 30 d’agost Ripollet celebrarà la seva Festa Major. L’any passat la situació sanitària va fer suspendre-la i enguany continua marcant el seu desenvolupament. És per això que la Comissió de Festa Major ha fet un gran esforç per tal que la ciutat pugui viure una festa variada i per a tots els públics, que arribi a tots els barris i que es pugui gaudir amb seguretat. A més de repartir les activitats en una trentena d’escenaris, totes elles requeriran cita prèvia i tindran aforament controlat.

La reserva d’entrades es podrà realitzar online, a partir del 16 d’agost a ripollet.cat, amb un màxim de 5 entrades per persona. Les persones que no puguin accedir en línia, podran anar a partir del dilluns 23 d’agost al Centre Cultural. Els aforaments dels diferents escenaris, la majoria a l’aire lliure, van des de les 30 persones d’espais com el pati de l’escola Clavé fins a les 1070 de l’espai Brollador. Quant a l’accés a la fira, el Gremi de Firaires s’encarregarà de controlar l’aforament i el compliment de les mesures de seguretat oportunes.

Pel que fa a l’horari de les activitats, davant la previsió de prorrogar mesures com el toc de queda durant tot l’estiu, per l’agreujament les darreres setmanes de la situació sanitària, s’ha decidit ajustar el de les activitats nocturnes, per tal de poder-les finalitzar a les 00.30 h.

En cas que hi hagin novetats o canvis en les restriccions i/o horaris, la setmana de Festa Major l’Ajuntament donarà tota la informació oportuna i actualitzada a través de ripollet.cat i les xarxes socials municipals.

Ripollet, 27 de juliol de 2021