Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet crida NO a l’LGTBI-fòbia

Arran dels actes vandàlics que els darrers dies s’han registrat a Ripollet contra símbols i elements del mobiliari urbà que visibilitzen la lluita pels drets i llibertats del col·lectiu LGTBI a Ripollet, l’Ajuntament, amb Proud LGTBI Ripollet i l’Observatori Contra l’Homofòbia han convocat una concentració contra l’LGTBI-fòbia.

Ripollet crida NO a l’LGTBI-fòbia.

L’acte pretén ser un crit fort i unànime contra qualsevol tipus de violència i agressions al col·lectiu LGTBI. Aquest tindrà lloc el pròxim dijous, 23 de setembre, a les 19 h, al parc del riu Ripoll.  

Des de principis de setmana, han fet malbé la placa del recentment inaugurat mural de memòria històrica LGTBI, el monument en reconeixement del col·lectiu LGTBI del parc del riu Ripoll, la placa de Municipi feminista i LGTBI i el banc pintat amb els colors de la bandera LGTBI a la zona verda de les pistes de l’ESBAR. Uns fets que han estat denunciats públicament i amb fermesa per part del consistori i sobre els quals el Departament de Polítiques LGTBI+ de la Generalitat de Catalunya ha iniciat un expedient administratiu sancionador.

L’Ajuntament de Ripollet treballa des de fa anys en implementar polítiques públiques LGTBI en tots els àmbits de la vida local i amb la col·laboració de diferents entitats i col·lectius, com ara Proud LGTBI Ripollet, el Comitè de Dones de Ripollet, L’Aresta, l’Observatori Contra l’Homofòbia o Gais Positius, entre d’altres.

La concentració del pròxim dijous vol comptar amb totes elles, així com amb totes les persones a títol individual que vulgui cridar No a l’LGTBI-fòbia, com a acte de rebuig a les nombroses agressions que s’estan vivint tant a Catalunya com a la resta de l’Estat.

Ripollet, 16 de setembre de 2021