Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet aposta per la ciclologística per donar suport al comerç local

L’Ajuntament de Ripollet busca persones que vulguin treballar en aquest projecte amb una visió comunitària i sostenible.

El pròxim mes de setembre endegarà el projecte Ripollet Pedala!, una iniciativa de l’Ajuntament de Ripollet, en el marc de l’Economia Social i Solidària. Es tracta d’un projecte pilot, destinat al suport al comerç local i als paradistes del Mercat Municipal, repartint en bicicleta les comandes a domicili. Ripollet Pedala! resulta adequat a les dimensions del municipi i als criteris de sostenibilitat ambiental i iniciatives com les zones de baixes emissions que promou el govern municipal, alhora que vol ser un projecte ocupacional i de suport al teixit econòmic local.   

En aquests moments, l’Ajuntament està buscant persones que vulguin treballar al municipi, mitja jornada, per a realitzar el servei de ciclologística, les quals poden escriure o trucar al telèfon 682 664 896. D’altra banda, dimarts, 20 de juliol, a les 18.30 h, es realitzarà una xerrada informativa a la Sala d’Actes del Centre Cultural, dirigida a les persones interessades i a possibles emprenedores, que vulguin promoure els valors col·lectius de l’economia social i solidària, en la línia dels projectes de ciutat que està impulsant l’Ajuntament. El consistori també està enllestint la contractació d’una persona de suport tècnic, de setembre a desembre. 

A finals de juliol es realitzaran dues sessions de formació amb les persones inscrites i la primera quinzena de setembre es farà un itinerari formatiu en ciclologística, tractant temes com la planificació de rutes, l’ús de tecnologia relacionada i prevenció de riscos, entre d’altres. Entre els participants, se seleccionaran dues persones i les altres tindran la formació per a poder orientar-se laboralment, a més de passar a formar part d’una borsa de treball.

Ripollet, 12 de juliol de 2021