Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet acollirà la final de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 de Bàsquet

El Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus serà l'escenari, el pròxim 26 de setembre, de la Final de la 18a edició de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 de Bàsquet.

Ripollet acollirà la final de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 de Bàsquet.

Així es va anunciar en l'acte de presentació de les Lligues Nacionals Catalanes AON 2021 que va tenir lloc el passat dimecres, 1 de setembre, a Barcelona. A l'acte va assistir la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Ripollet, Andrea Guijarro; la secretària general de l'Esport i l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, Anna Caula, i el president de la Federació Catalana de Basquetbol, Ferran Aril, entre d'altres.

La candidatura de Ripollet per acollir aquesta competició sorgeix arran d'una proposta del Club Bàsquet Ripollet, en el marc de la celebració del seu 90 aniversari. La Lliga Nacional Catalana Femenina 2 aplegarà un total de 7 equips, que ja han iniciat la primera fase, prèvia a l'habitual Final a Quatre. D'aquesta manera, els equips s'han repartit en dos grups que jugaran una lligueta durant els dies 5, 12 i 19 de setembre. Els dos primers classificats de cada grup accediran a la Final a Quatre, que tindrà lloc el cap de setmana del 25 i 26 de setembre al Pavelló Municipal d'Esports Joan Creus. Dissabte 25 es jugaran les semifinals, mentre que la final està prevista per diumenge 26. Els horaris encara estan per determinar.

Ripollet, 6 de setembre de 2021