Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Regals i estrelles engalanaran Ripollet aquest Nadal

El tradicional acte d’encesa tindrà lloc el pròxim dimecres, 30 de novembre, i canvia la seva ubicació a la plaça de l’Onze de Setembre.

Regals i estrelles engalanaran Ripollet aquest Nadal.

El pròxim dimecres, 30 de novembre, a les 17.30 h, tindrà lloc el tradicional acte d’encesa de l’enllumenat nadalenc a Ripollet, que dona el tret de sortida a la campanya de Nadal a Ripollet. L’acte començarà amb l’actuació de la coral de l’IE Els Pinetons i un cop fet l'acte d'encesa, cap a les 18 h, hi haurà una xocolatada popular, elaborada per l’alumnat del PFI d’Hostaleria. Enguany s’ha volgut fer des de la plaça de l’Onze de Setembre, que comptarà amb una il·luminació especial, amb elements i garlandes en forma d'estrella i regals, en la línia de la resta de motius que engalanaran Ripollet durant aquestes festes.

Des del dia 30 i fins passat Reis, cada dia, fins a les 00 h, s’il·luminaran un bon nombre de carrers i places de Ripollet, amb estructures, tires de llum i garlandes de llum LED de baix consum. Les rambles de Sant Jordi, Sant Esteve, Sant Andreu i les Vinyes, així com els carrers Puigmal, Nostra Senyora dels Àngels, Maragall, Nou i Padró són els principals punts que s’il·luminaran. També les places de Pere Quart, Emma Maleras i davant del Casal d’Avis, així com les oliveres de la rambla de Sant Jordi amb Sarrià de Ter i del carrer del Calvari amb Padró, i alguns fanals del barri de Can Tiana.

Coincidint amb l’acte d’encesa, l’Ajuntament donarà a conèixer la programació de Nadal, que inclou un bon nombre d’activitats culturals, socials, comercials i esportives, organitzades tant des de l’Ajuntament com per entitats locals.

Ripollet, 28 de novembre de 2022