Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El projecte pilot Drets digitals ofereix atenció als centres educatius

A més de tallers al Casal d’Avis i suport a persones a títol individual en la realització de tràmits electrònics, també es dediquen set hores setmanals a atendre famílies i associacions de famílies dels centres educatius, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn.

El projecte pilot Drets digitals ofereix atenció als centres educatius.

L’Ajuntament, a través de l’Àmbit de Drets Socials, va posar en marxa el passat mes d'octubre el projecte pilot Drets Digitals, amb l’objectiu d’ajudar a reduir les desigualtats socials generades, en part, per la bretxa digital. Dues integradores socials s’encarreguen de donar suport individual en la realització de tràmits electrònics, a més de realitzar tallers d’informàtica i ús del mòbil al Casal d’Avis, on compten amb una vintena d’alumnes. Ara, en el marc del Pla Educatiu d’Entorn, s’ofereix un servei d’atenció específica a les famílies i associacions de famílies dels centres educatius que no necessitin, cada dimarts, de 9 a 13 h i de 15 a 18 h.

Aquest servei es pot sol·licitar per telèfon, al 935 046 007, a través del correu electrònic dretsdigitals@ripollet.cat o de forma presencial, a les oficines de Drets Socials (c. de Can Masachs, 18-20), dins l’horari marcat. 

Quant al servei genèric, per a persones a títol individual, l’atenció la dona el Departament en detectar-se la necessitat o bé a petició pròpia, demanant-ho al telèfon o al correu electrònic esmentats. Les demandes més sol·licitades per part de la ciutadania són ajuda en tràmits per sol·licitar l’ingrés mínim vital, obtenir el certificat digital o demanar hora al metge de forma telemàtica.

Ripollet, 22 de novembre de 2021