Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament, amb el suport del SOC, posa en marxa un nou programa per millorar l’ocupabilitat

Es tracta d’Orienta, que vol ajudar a un mínim de 90 persones a buscar o millorar la seva feina.

L’Ajuntament, amb el suport del SOC, posa en marxa un nou programa per millorar l’ocupabilitat.

L’Ajuntament, a través de Ripollet Impulsa, ha iniciat el Programa Orienta, que té per objecte la realització d'accions d'orientació i acompanyament a la inserció laboral, per millorar l'ocupabilitat de les persones participants. Aquesta actuació està promoguda i impulsada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, amb fons del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE). L’objectiu és atendre un mínim de 90 persones en procés de recerca o millora de feina.

L’acompanyament es portarà a terme d’acord amb les necessitats i interessos de cadascuna de les persones participants, realitzant un itinerari personalitzat. Al llarg del programa, es treballaran aspectes com el balanç competencial,  tècniques  de recerca de feina, el mercat de treball, els processos de selecció i l’entorn productiu. Les accions són sense cost per a les persones participants.

Per formar part d’aquest programa cal estar inscrit/a al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya amb la demanda activa en el moment d’iniciar el programa i ser persones demandants d’ocupació en situació d’atur o persones treballadores en situació de precarietat laboral.

Les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Treball de Ripollet o a Ripollet Impulsa, al c. de sant Sebastià 26, telèfon 935 807 642 o adreça electrònica orientacio@ripollet.cat.

Ripollet, 13 de març de 2023

SEPE + SOC.jpg