Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inicia el procés participatiu per redactar el pla d’usos dels centres cívics de Ripollet

Fins al pròxim dia 15 de març, totes les persones, entitats i associacions que hi tinguin interès poden fer propostes per a la redacció del pla d’usos dels centres cívics de Ripollet.

Reunió amb representants d'entitats veïnals per explicar el procés participatiu 12/02/24.
Reunió amb representants d'entitats veïnals per explicar el procés participatiu 12/02/24

La regidoria de Participació de l’Ajuntament de Ripollet ha començat el procés per a elaborar el pla d’usos dels centres cívics de Ripollet: Can Tiana, Pont Vell, Maragall, Can Clos, Can Mas i Sant Andreu. Aquest document ajudarà a què la ciutat disposi d’una xarxa de centres cívics on la ciutadania i les entitats construeixin espais de relació i facin comunitat.

El procés participatiu contempla diverses opcions per a fer propostes i aportacions. Així, es pot omplir una enquesta que permetrà conèixer la relació de la ciutadania amb els centres cívics i quins són els usos, les necessitats i les expectatives de cada centre cívic, tant per separat com de la xarxa en general.

A més, també es duran a terme dues sessions presencials obertes a tota la ciutadania, entitats i associacions del municipi. Aquestes sessions es faran a la sala d’actes del Centre Cultural els pròxims dies 19 i 26 de febrer, a les 19 hores. Amb totes les aportacions, la regidoria de Participació amb l’empresa redactora presentaran el document que es farà públic en acabar tot el procés.

Segons la regidora de Participació, Lurdes Serra “aquest és el primer pas per a construir una xarxa d’equipaments forta, que permeti a les entitats, associacions i col·lectius disposar de nous espais per a dur a terme les seves activitats i que la ciutadania pugui redescobrir aquests centres com a nous llocs on construir relacions socials i fer comunitat”.

Ripollet, 13 de febrer de 2024