Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

En marxa el procés participatiu del nou Pavelló d’Esports

A finals del mes de febrer, la Diputació de Barcelona va lliurar el Pla de viabilitat del nou Pavelló d’Esports a Ripollet, sol·licitat a través del Catàleg de Diputació i, en aquests moments, s’està duent a terme el procés participatiu per elaborar el seu pla d’usos.

En marxa el procés participatiu del nou Pavelló d’Esports.

Tal i com es posa de manifest en el Pla d’Instal·lacions Esportives de Catalunya (PIEC) i al mateix estudi de la Diputació, el municipi requereix d’un nou equipament esportiu. A més, l’establiment dels plantejaments previs i els estudis d’un nou Pavelló d’Esports formen part del Pla d’Acció Municipal 2019-2023.

Des de l’inici del procés de participació L'esport, en marxa!, s’han anat estudiant les necessitats de les entitats esportives actuals, i ara ha arribat el moment de conèixer també les propostes de la ciutadania a través d’una enquesta que es pot omplir al ripollet.cat fins al 27 de juny, de la mateixa manera que es va fer amb altres equipaments, com la futura Biblioteca Central.

A banda de l’enquesta, el procés participatiu contempla altres accions, com dinàmiques de grup amb la gent gran, entitats esportives, professorat d’educació física, AFAS i la taula de diversitat funcional. Un cop realitzat tot el treball de camp, s’elaborarà la redacció de l’avantprojecte, que està previst que es lliuri a l’Ajuntament a finals d’aquest mes de juny.

Ripollet, 9 de juny de 2022.