Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet gaudirà de l’11 de juny al 4 de setembre de les piscines d’estiu

Les persones usuàries hauran d’accedir pel vial del riu Ripoll, on s’ha habilitat una entrada provisional, amb motiu de les obres de reforma del Poliesportiu.

Ripollet gaudirà de l’11 de juny al 4 de setembre de les piscines d’estiu.

Com és habitual, el pròxim dissabte, 11 de juny, coincidint amb la Festa de cloenda de l’esport escolar, obriran les piscines descobertes del Poliesportiu per a ús lúdic. Ho faran fins al diumenge, 4 de setembre, allargant uns dies més del que s’acostuma a fer. La principal novetat és que l’accés s’haurà de fer pel vial del riu Ripoll, al costat del Camp Municipal de Futbol de Ripollet, on s’ha hagut d’habilitar una entrada provisional, amb motiu de les obres de reforma del Poliesportiu. Això farà que hi hagi vestidors, però no dutxes. Enguany, la cita prèvia es manté i la piscina continuarà tancant al migdia.  

Calendari i horaris
El dia 11 de juny, donat que al matí se celebra la cloenda de l’esport escolar, la piscina només obrirà de 15 a 20 h. Diumenge 12 de juny, ho farà de 10.30 a 14.30 h i de 16 a 20 h. Del 13 al 17 de juny, com els anys anteriors, obrirà només en horari de tarda, de 15 a 20 hores, i a partir del 18 de juny i fins al 4 de setembre, ambdós inclosos, l’horari serà de 10.30 a 14.30 i de 16 a 20 hores, cada dia.

L’aforament de la instal·lació és limitat a 800 persones i és obligatòria la cita prèvia a través de ripollet.cat. La piscina tancarà a migdia, aprofitant per netejar, ja que enguany no s'ha pogut habilitar la zona de pícnic, destinada a vestuaris, i no està permès menjar a la gespa.

Qui vulgui gaudir tot el dia del servei, podrà fer-ho, fent una reserva per a cadascun dels dos torns, matí i tarda, abonant l’entrada només una vegada, igual que l’any passat. Cada persona de 14 anys o més haurà de fer una reserva. També es manté la possibilitat de fer una reserva per a un grup màxim de 5 persones, sempre que el titular de la reserva sigui major d’edat i els acompanyants siguin menors de 14 anys i estiguin sota la seva responsabilitat.

Ripollet, 3 de juny de 2022