Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Poliesportiu Municipal obre la piscina descoberta per a entrenaments

Enguany, com a novetat, també obrirà els dissabtes al matí. Durant els mesos d'abril, maig, setembre i octubre només es podrà utilitzar per a la pràctica de la natació.

El Poliesportiu Municipal obre la piscina descoberta per a entrenaments.

El Poliesportiu Municipal obrirà el pròxim 19 d’abril la piscina descoberta per tal que sigui utilitzada, exclusivament, per nedar. La instal·lació romandrà oberta amb aquesta finalitat durant els mesos d’abril, maig, setembre i octubre, ja que durant els mesos de juny, juliol i agost, tindrà l'ús de bany lliure.

L’horari d’utilització serà de 12 h a 18 h, de dilluns a divendres i dissabtes de 9 a 15 h. Diumenges i festius, la piscina romandrà tancada. És possible que aquest horari es vegi modificat com a conseqüència de la meteorologia, en qualsevol cas, l’Ajuntament informarà amb prou antelació.

Aquest servei podrà ser utilitzat per tots els abonats de forma gratuïta i pels usuaris de pagament puntual. Per fer-ne ús caldrà demanar cita prèvia al web ripollet.cat/esports, de la mateixa manera que es fa amb la resta d’instal·lacions del Poliesportiu. L’aforament màxim serà de 128 persones.

L’aigua de la piscina no s’escalfa artificialment i la temperatura serà l’ambiental, per aquest motiu es recomana la utilització de vestit de neoprè.

L’accés a la piscina es farà per una de les portes que hi ha a la zona que es troba a prop del carrer 1 de la piscina coberta. Les persones amb mobilitat diversa ho faran per la porta que es troba al costat de la farmaciola.

Només es podrà transitar per les platges de la piscina, la resta d’espais quedaran tancats i estarà prohibit l’accés. En cas necessari, l’Ajuntament podria obrir més espais, informant a les persones usuàries amb suficient antelació.

La piscina disposarà, durant el temps que estigui oberta, d’un servei de salvament i socorrisme, i els usuaris han de seguir les seves directrius per mantenir un ordre dintre de la instal·lació. Per a qualsevol dubte, sobre el funcionament de la instal·lació, s’hauran de dirigir a ell/a.

És obligatori l’ús de casquet de bany i s’han de seguir les normes d’ús de la piscina coberta.

Ripollet, 12 d'abril de 2022