Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Patis oberts, espais per gaudir!

En el marc del Pla Educatiu d'Entorn, l'Ajuntament obrirà els patis de tres escoles públiques del municipi: Tiana de la Riba, Tatché i Pol i Anselm Clavé, tots els diumenges i durant les vacances de Setmana Santa.

Patis oberts, espais per gaudir!.

A partir de diumenge, 6 de març, s’obriran els patis de les escoles Tiana, Tatché i Clavé, de 10 a 13 hores. Tots els diumenges fins a finals del curs escolar i els dies de vacances escolars 11, 12, 13 i 14 d’abril, els infants i les seves famílies podran gaudir d’aquests espais amb activitats dinamitzades per una parella educadora. Les activitats son d'educació en el lleure i esportives per a infants i adolescents, com ara tallers educatius, per a la promoció del coneixement del medi, lingüístic, matemàtic i físic, jocs tradicionals i de cucanya, i activitats esportives, amb jocs diversos no competitius i heterogenis des de la perspectiva de gènere, entre altres.

Per a participar, els infants hauran de venir acompanyants per les seves famílies. No es podran entrar animals ni vehicles a motor. Aquesta iniciativa és una proposta del Pla Educatiu d’Entorn de Ripollet, projecte coordinat des de l’Ajuntament de Ripollet, el Departament d’Educació i la comunitat educativa del municipi.

El PEE de Ripollet compta amb el suport del Programa de cooperació territorial per l’orientació, avenç i enriquiment educatiu en la situació d’emergència educativa del curs 2021-2022 provocada per la pandèmia de la COVID-19: #PROA+ 2021-2023, finançat pel Ministerio de Educación y Formación Profesional i pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Ripollet, 4 de març de 2022