Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Oficina del Pla Director Urbanístic Metropolità visita Ripollet

Seguint el calendari d’itinerància, que passarà fins a l’octubre per les 36 poblacions metropolitanes, l’Oficina d’atenció al PDUM restarà present a Ripollet del 25 al 29 de setembre, per a permetre la consulta del document i resoldre dubtes, tant de forma presencial com telemàtica.

L’Oficina del Pla Director Urbanístic Metropolità visita Ripollet.

En el marc de les accions informatives del Període d’informació pública del Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM), que té lloc del 3 d’abril al 30 d’octubre de 2023, la pròxima setmana s’instal·larà a Ripollet la seva oficina d’atenció. L’objectiu és resoldre dubtes sobre el document de l’aprovació inicial. A Ripollet es podrà fer del 25 al 29 de setembre, de 9 a 14 h, al Centre Cultural. El PDUM és una eina estratègica que facilitarà el desenvolupament i transformació futura del territori metropolità. El Pla vol donar, des de l’urbanisme, respostes a les necessitats actuals de la població, de les ciutats i pobles, i del territori en general, apostant per un model de desenvolupament sostenible, equitatiu i cohesionat.

L’oficina d’atenció del PDUM permetrà consultar, del 25 al 29 de setembre, el document en paper, prèvia sol·licitud. A més, dimecres 27 i dijous 28, es podran resoldre dubtes a la ciutadania i entitats, amb tècnics del PDUM. Per a la resolució de dubtes presencial és imprescindible demanar cita prèvia al següent enllaç i especificar, al màxim possible, el motiu concret de la consulta. L’oficina també preveu la consulta de dubtes telemàtica, que es pot demanar al següent enllaç.

Entre setembre i octubre se sumen a l’Oficina d’atenció al PDUM altres dues accions més de divulgació del Pla. D’una banda, s’han programat sis presentacions als col·legis professionals. I d’altra, per tal de donar a conèixer de manera més lúdica i in situ el Pla, s’han plantejat dues passejades metropolitanes, els dies 7 i 19 d’octubre, per un àmbit del territori metropolità, en què els propis tècnics de l’equip redactor acompanyaran a les persones participants i explicaran el contingut de les principals propostes del PDUM.

Poden consultar tota la informació del PDUM al següent enllaç.

 

Ripollet, 18 de setembre de 2023