Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La piscina d'estiu obrirà del 8 de juny al 8 de setembre

El dia d’obertura coincideix amb el de la Festa de cloenda de l’esport escolar 2023-2024, que omplirà d’infants i joves el Poliesportiu Municipal el matí de dissabte.

La piscina d'estiu obrirà del 8 de juny al 8 de setembre.

La tarda del dissabte, 8 de juny, comença una nova temporada de piscina municipal d’estiu, amb la gran novetat que no tancarà fins al 8 de setembre, just abans de l’inici del curs escolar, atenent la reivindicació de moltes persones usuàries. També s’allarga l’horari a la tarda, fins a les 20.30 h. Com és habitual, l’obertura de la piscina coincideix amb la Festa de cloenda de l’esport escolar, que tindrà lloc durant el matí al Poliesportiu Municipal.

Des de l’Ajuntament, i a través del personal de coordinació d’esport escolar de cada centre educatiu, s’ha convidat als més de 900 infants i joves que enguany han participat en les diferents disciplines esportives escolars: atletisme en pista, bàsquet, cros, futbol sala, natació, patinatge, tenis, tenis taula i vòlei. La festa comptarà, com és habitual amb activitats i esmorzar per a tots els assistents.

La piscina d’estiu estarà oberta del 8 de juny al 8 de setembre, ambdós inclosos, de 10.30 h a 14.30 h i de 16 h a 20.30 h. Tanmateix, fins al 22 de juny, la piscina descoberta del Poliesportiu Municipal tindrà uns horaris especials. Així doncs, dissabte 8 juny, s’obrirà només a la tarda, de 16 a 20.30 h. Entre els dies 10 i 21 de juny, obrirà de dilluns a divendres només en horari de tarda, de 16 h a 20.30 h i els caps de setmana, de 10.30 h a 14.30 h i de 16 h a 20.30 h, que serà l’horari habitual a partir del dia 22 de juny i fins al 8 de setembre.

Accés i ús de les piscines d'estiu
L'accés a la piscina es manté pel vial del riu Ripoll, al costat del Camp Municipal de Futbol de Ripollet. Això farà que hi hagi vestidors, però no dutxes. Enguany també es podrà consultar en temps real l’aforament de la piscina, que és de 850 persones. A més, recordem que a partir de l’1 de juny, tots els pagaments dels serveis i entrades al Poliesportiu Municipal, tant de les entrades individuals com els bons de 10, s’hauran de pagar amb targeta i no s’admetrà cap pagament en metàl·lic.  

Un any més, es recorda a les persones usuàries que la piscina d'estiu és una instal·lació d'ús col·lectiu i, per tal de gaudir-ne amb comoditat, cal fer un ús respectuós de l'espai, tant de la gespa com de la zona d'aigües. Com estableix la normativa d’ús, no està permès fumar en totes les instal·lacions, ni col·locar cap mena de mobiliari (taules, cadires o para-sols, entre altres).

Ripollet, 31 de maig de 2024