Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions als clubs de lectura de la Biblioteca

Aquest curs 2021/2022 la Biblioteca augmenta la seva oferta a vuit clubs de lectura, per a totes les edats, de diferents gèneres i estils. Com a novetats, trobem el Book Club i el Club de lectura d'àlbums il·lustrats per a adults.

Obertes les inscripcions als clubs de lectura de la Biblioteca.

La Biblioteca Municipal ofereix, un any més, una àmplia i variada oferta de clubs de lectura. Es tracta d'una de les activitats estrella de l'equipament, que permet reunir a persones interessades a compartir la lectura i el comentari de llibres.

Entre l'oferta de clubs de lectura per adults, continua el Club de lectura de novel·la; el club Llegir el Teatre, en col·laboració amb el Teatre Nacional, on es llegeixen textos teatrals de la temporada, i el Club de lectura ChickLit, dedicat al gènere romàntic i conduït per l'autora local Tamara Marín.

Per als més petits, l'oferta inclou el Club de lectura infantil, destinat a infants de 5 a 7 anys que es vulguin iniciar a la lectura; i el Club de Còmic infantil, per a nens i nenes de 7 a 11 anys. Per als més joves també hi ha el Club de còmic Jove, on adolescents de 12 a 16 anys llegeixen i comparteixen la lectura de còmics i manga.

Com a novetats enguany, s'iniciarà a l'octubre un Book Club, un club de lectura en anglès en què es llegiran textos en aquest idioma i la tertúlia serà també en anglès. I al gener s'iniciarà un Club de lectura d'àlbums il·lustrats per adults, on cada mes el grup s'endinsarà en un autor imprescindible de la literatura infantil.

Les inscripcions comencen avui dimecres, 1 de setembre, i es poden fer presencialment a la Biblioteca; per telèfon, al 935 864 230; per correu electrònic a biblioteca@ripollet.cat, i a través del següent formulari.

L’oferta de Clubs de lectura i la resta d’activitats de la Biblioteca formen part de Ripollet és cultura, la guia de formació, serveis i recursos culturals als equipaments públics.

  • Club de lectura de novel·la (quart dimecres de mes a les 18:30 h)
  • Club Llegir el teatre (segon dimarts de mes a les 18.30 h)
  • Club ChickLit (tercer dimecres de mes a les 19 h)
  • Club de còmic Jove (segon dijous de mes a les 18.30 h)
  • Club de còmic Infantil (primer dijous de mes a les 17.30 h)
  • Club de lectura infantil (primer dimarts de mes a les 17.30 h)
  • Book Club (primer dilluns de mes a les 18.30 h)
  • Club de lectura d’àlbums il·lustrats per a adults (quart dimarts de mes a les 19 h)

Ripollet, 1 de setembre de 2021