Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el període d’inscripcions dels tallers del Centre Cultural

Una de les novetats d’aquest any és que les inscripcions es poden realitzar a través de la Seu Electrònica de ripollet.cat, a més de forma presencial, al Centre Cultural, i fins a exhaurir places.

Obert el període d’inscripcions dels tallers del Centre Cultural.

El curs també comença per al programa de cursos i tallers que ofereix el Centre Cultural. Està previst que els tallers comencin el pròxim 3 d’octubre i finalitzin el 30 de juny de 2023. El programa s'inclou dins la guia Ripollet és cultura!, on es pot trobar tota l'oferta de formació, serveis i recursos culturals dels equipaments públics. El programa de cursos i tallers del Centre Cultural compren els tallers en família, la formació a entitats, els cursos organitzats des del Centre Cultural i els organitzas per entitats.

Els tallers en família es duran a terme un dissabte al mes. En aquesta ocasió, s’ha mantingut el taller de cuina en família, adreçat a infants de 5 a 12 anys, ja que va tenir força acceptació el curs passat; i s’han incorporat com a novetat els tallers d’experiments científics, adreçats a infants a partir de 5 anys, per dur a terme des de slimes, a bombolles, un robot, o crear un oceà dins d’una ampolla.

A més, es continuarà apostant per la formació a les entitats locals. Així, s’oferiran cursos de sol·licitud i justificació de subvencions, signatura digital, la Llei d’associacions, com fer un pla d’igualtat, i la normativa per fer activitats al carrer, entre d’altres. Aquests tallers es realitzaran un dilluns de cada mes, de novembre a abril.

D’altra banda, la programació inclou les formacions anuals de ioga, pintura, taller d’art infantil, puntes de coixí, i incorpora novetats com un taller de dibuix i còmics/manga, shiatsu en cadira, i un curs anual de cuina adreçat a infants de 6 a 12 anys.

Finalment, el Centre Cultural és la seu d’algunes entitats que organitzen els seus tallers a les sales de l’equipament: dansa, teatre, ball en línia, ball de gitanes, patxwork i ganxet, fotografia... per apuntar-se en algun d’aquesta cursos, cal adreçar-se directament a les entitats que el desenvolupen. Trobareu tota la informació detallada a la Guia de Ripollet és Cultura! al ripollet.cat o bé al mateix Centre Cultural.

Les inscripcions es poden realitzar, des d'aquest dilluns 12 de setembre, a través de dues vies: de manera presencial al Centre Cultural, de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h i de 17 a 21 h; o en línia. Una de les novetats d’aquest any és que totes aquelles persones interessades podran inscriure’s telemàticament a través d'un tràmit de la Seu electrònica de ripollet.cat, fins a exhaurir places. Això inclou, tant els tallers puntuals, com els tallers anuals. 

Ripollet, 13 de setembre de 2022