Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'esport és nou! al Poliesportiu Municipal

A partir d'ara, el gimnàs de l'equipament ofereix un servei de monitoratge tots els dies de la setmana, amb classes exprés de dilluns a divendres, en diferents horaris. Molt aviat es posarà en marxa una app per a fer el seguiment del rendiment esportiu. I a partir del 22 de novembre, nova graella d'activitats dirigides, amb 51 sessions setmanals.

L'esport és nou! al Poliesportiu Municipal.

El gimnàs del Poliesportiu Municipal ofereix, des d'aquesta setmana, un servei d'assessorament tècnic per a entrenaments, de dilluns a diumenge. A més, de dilluns a divendres, hi haurà cinc classes diàries exprés de tonificació de diferents zones del cos, Core i Functional Training, amb una durada de 15 minuts. Es faran dues al matí (una entre les 9 i les 10 i una altra entre les 10 i les 11 h) i tres a la tarda (de 15 a 16 h, de 18 a 19 i de 20 a 21 h). D’aquesta manera, es garanteix un servei de monitoratge al gimnàs tots els dies. Aquestes novetats són conseqüència de l’externalització del servei de monitoratge del gimnàs i de les activitats físiques dirigides.

A més, molt aviat, les persones usuàries podran descarregar una app, en la qual s'està treballant, per a fer el seguiment del seus progressos esportius i entrenaments.

L’horari del gimnàs del Poliesportiu és de dilluns a divendres, de 8 a 22 h, dissabtes de 8 a 19 h, i diumenges i festius de 8 a 14 h. La reserva del gimnàs es fa a través del web ripollet.cat i per fer-ne ús cal ser abonat/da.

Més de 50 classes setmanals dirigides
A partir del 22 de novembre s'estrena nova graella d'activitats físiques dirigides, amb 51 sessions programades de dilluns a divendres. Aquesta també inclou novetats, com ara el Circuït Training Ourdoor, amb activitats a l'exterior. I seguiran les classes de pilates, zumba, body pump, hit, cycling o aquafitness, entre d'altres. Per fer la reserva d’aquestes activitats, cal comprar prèviament el Bonus d’Activitats Físiques Dirigides i posteriorment efectuar la reserva en línia fins que s’exhaureixin les places.

Ripollet, 16 de novembre de 2021