Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova edició de la Harry Potter Book Night a Ripollet

Ripollet torna a celebrar una nova edició de la Harry Potter Book Night els propers 2 i 3 de febrer.

Nova edició de la Harry Potter Book Night a Ripollet.

La Biblioteca Municipal de Ripollet aprofitarà l’esdeveniment per a inaugurar un nou Racó Harry Potter a la sala infantil. Es tracta d’un espai amb més d’una seixantena de documents dedicats a la saga de llibres de J.K. Rowling. En aquest fons especial es podran trobar, no només les novel·les originals, sinó que també haurà un munt de llibres de totes les temàtiques (cuina, manualitats...) ambientats en el món de Hogwarts.

A més, el mateix dijous 2 de febrer, a la tarda, la Biblioteca municipal acollirà un seguit de tallers familiars i infantils. A les 18.15 h es farà el taller “Dibuixem a Harry Potter” per a infants de 8 a 12 anys; i també es farà un taller de "Llibres d’encanteris", amb dues sessions, a les 17.30 h, per a infants de 5 a 7 anys, i a les 18.30 h, per a infants a partir de 8 anys. La sala infantil també acollirà un photocall i alguns jocs per gaudir de la tarda i descobrir el nou fons de llibres d'en Harry Potter de la Biblioteca.

L'endemà, divendres, 3 de febrer, l'àrea de Joventut programarà el taller “La cuina de Harry Potter”, per aprendre a cuinar tant els àpats, com begudes i pocions que surten a les pel·lícules. Aquest taller està adreçat a joves a partir dels 12 anys. Les persones interessades poden apuntar-se a través de l’instagram @RipolletJove, el correu electrònic joventut@ripollet.cat, o bé de manera presencial al Casal de Joves.

Programació Harry Potter Book Night a la Biblioteca municipal:

A les 17.30 h (infants de 6 a 8 anys) i a les 18.30 (infants a partir de 8 anys), Llibreta d’encanteris 

Per a qualsevol mag que estudia a Hogwarts és imprescindible una llibreta per anar apuntant els seus encanteris. En aquest taller crearem una llibreta màgica i la personalitzarem.
A càrrec d’Anna Nieto, de Talleret Craft
Per a infants de 6 a 8 anys
Places limitades. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca municipal

 

A les 18.15 h, Dibuixa en Harry Potter

Aprèn a dibuixar pas a pas el personatge principal del món màgic de Hogwarts.
A càrrec de Manel Sánchez
Per a infants de 8 a 12 anys
Places limitades. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca municipal

 

Aquest esdeveniment se celebra de manera mundial des del 2014 gràcies a l’empenta de l’editorial Bloomsbury, encarregada de l’edició anglesa de la saga de llibres de J.K. Rowling amb l’objectiu de continuar gaudint i promocionant el món màgic de Harry Potter i Howgarts. Aquest any 2023, l’editorial ha anunciat que modifica la data d’aquest esdeveniment passant a celebrar el Harry Potter Book Day el 12 d’octubre. La Biblioteca de Ripollet ha decidit igualment, mantenir la data de celebració enguany a el primer dijous de febrer.

Ripollet, 26 de gener de 2023.