Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la inscripció per a la nova oferta de formació ocupacional de Ripollet Impulsa

Es tracta de prop d’una desena de propostes dirigides a persones tant en situació d’atur, com assalariades i autònomes, centrades, especialment, en aspectes digitals i tecnològics.

Oberta la inscripció  per a la nova oferta de formació ocupacional de Ripollet Impulsa.

L’Ajuntament de Ripollet, des de l’àmbit de Desenvolupament Econòmic, ha programat, durant el darrer trimestre del 2022, prop d’una desena d’accions de formació teòric-pràctica que tenen com a objectiu garantir i millorar la formació, qualificació, capacitació i les competències professionals de les persones treballadores, així com afavorir la cerca de feina o el manteniment en el mercat de treball. Els cursos, majoritàriament presencials, corresponen a tres tipus de projectes. D’una banda, els de la Diputació de Barcelona “Plans Locals d'Ocupació” Catàleg 2021-2023: Xarxa de Governs Locals 2022 i “Treball, Talent i Tecnologia” (TecnoTalent Vallès), i, d’altra, a les accions de “Formació Ocupacional Local” impulsades per l’Ajuntament de Ripollet.

Amb el propòsit de promoure la millora competencial i el creixement econòmic sostenible, mitjançant la tecnologia, s’han volgut potenciar els aspectes digitals i tecnològics dins de les formacions per adaptar els diferents recursos digitals disponibles a les necessitats dels sectors productius i als requeriments de les empreses.

Dins d’aquesta formació també es compta amb  la participació de les empreses, en especial aquelles que pertanyen a la cadena de valor de la salut i el benestar (TTV), és a dir, que directament o indirectament, proveeixen productes i serveis en l'àmbit de la salut i el benestar o tenen entre la seva clientela a aquest tipus d'empreses.

La inscripció ja està oberta, a través d’aquest enllaç. Per a més informació, les persones interessades poden consultar l’apartat de Ripollet Impulsa de ripollet.cat i/o contactar a través de l’adreça electrònica formacio@ripollet.cat.

 

“Plans Locals d'Ocupació” Catàleg 2021-2023: Xarxa de Governs Locals 2022 DIBA:- Horticultura Ecològica i Jardineria Sostenible (70h)

- Soldadura amb operacions bàsiques de fabricació mecànica (70h)

 

Treball, Talent i Tecnologia (TecnoTalent Vallès):

- Nutrició i dietètica (32h) (2 edicions)

- Competències Digitals (15h)

- E-Commerce “Com gestionar vendes en línia” (60h)

 

Formació Ocupacional Local (Ajuntament)

- Ajudant cambrer/a amb coneixements d’enologia (60h)

- Cuina amb Certificat manipulació aliments (60h)

- PRL sector neteja (50h)   

 

Ripollet, 1 de setembre de 2022