Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els carrers de Tiana i Pont Vell continuen millorant

Gairebé enllestit el projecte de millora de voreres a diferents carrers, aquest mes de febrer s’iniciarà la segona fase de remodelació del carrer de Sant Sebastià.

Els carrers de Tiana i Pont Vell continuen millorant.

El mes de gener han finalitzat les obres del projecte de modificació, execució i manteniment de voreres als barris de Tiana i Pont Vell. Les actuacions més importants s’han fet a als carrers de la Mare de Déu dels Àngels, Verge de Montserrat i Doctor Gil amb passatge Massot. També s’han remodelat trams a la carretera de Barcelona i al carrer Bonavista, que han millorat l’accessibilitat de les persones. Amb un cost de 773.741,77 €, el projecte ha aconseguit un canvi important, especialment al barri de Pont Vell, ampliant voreres, senyalitzant i millorant els espais d’aparcament i els sentits de circulació. A hores d'ara, només resta acabar de col·locar algun fanal i papereres a la zona remodelada. Aquesta intervenció es complementarà amb petits treballs a càrrec de la Brigada Municipals a punts com, per exemple, el carrer de Bonavista amb la carretera de Barcelona.  

20230206_174351.jpg

20230206_174639.jpg

2a fase del carrer de Sant Sebastià
D’altra banda, el pròxim dilluns, 13 de febrer, està previst l'inici de les obres de la 2a fase de reurbanització del carrer de Sant Sebastià, un projecte d'obres de reforma i millora del tram comprès entre el carrer de la Concòrdia i la carretera de l'Estació, amb un preu d'1.204.293,10 euros i un termini d'execució de nou mesos. Aquest projecte ha estat adjudicat a Artifex Infraestructuras SL, un cop revisat el preu a l’alça i tornat a aprovar el passat mes de juny. Les obres, que s'iniciaran al carrer de Sant Sebastià amb Concòrdia, comportaran algunes restriccions de circulació durant la seva execució, tot i que es facilitarà l’accés al veïnatge, sempre que sigui possible.

20230206_175326.jpg

Ambdues inversions a la via pública s’han finançat amb fons dels 7,2 M€ de romanents de tresoreria que l’Ajuntament va incorporar al pressupost durant el 2022, i que també van permetre l’execució d’altres grans projectes, com ara l’Arxiu municipal, el viver d’empreses, la reforma de la casa de les dones, l’adquisició d’habitatge o la recuperació ambiental de les lleres dels rius Ripoll i Sec.

Actualment, està en procés de licitació un projecte de millora de l’enllumenat a Tiana i Pont Vell, amb un pressupost de prop de 260.000 €, que també suposarà una millora important, pel que fa a la qualitat lumínica, la sostenibilitat i l’estalvi econòmic.  

Ripollet, 7 de febrer de 2023