Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 23 de maig s'inicien les inscripcions als Casals d'estiu 2022

L'oferta de lleure i esportiva per aquest estiu la conformen 12 propostes, realitzades per entitats esportives, de lleure i de famílies de Ripollet, on s'inclou l'Escola esportiva municipal.

El 23 de maig s'inicien les inscripcions als Casals d'estiu 2022.

Més d'una desena d'entitats de lleure i esportives que formen part de la Comissió de casals d'estiu de lleure i esportius 2022 duran a terme enguany les seves activitats a espais municipals, entre el 27 de juny i el 29 de juliol de 2022. A aquestes propostes se suma, com és habitual, l'Escola Esportiva, al Poliesportiu Municipal. A ripollet.cat es pot consultar la informació necessària perquè les famílies facin la inscripció, que enguany, com a novetat, començaran el mateix dia, el 23 de maig.

Les entitats portaran a terme els seus projectes als diferents espais escollits, principalment centres educatius i instal·lacions esportives, i l'Ajuntament es farà càrrec, com ho porta fent des de fa anys, de les despeses que es generin de neteja, aigua, electricitat i gas. Igualment, les entitats faran ús d'altres espais esportius i tindran accés gratuït a la piscina municipal, a més d'optar a la convocatòria de subvenció per personal vetllador, per a aquells infants i joves que ho necessitin, amb els criteris que es determinen a la convocatòria, que es publicarà aviat.

Escola Esportiva Municipal
Cada entitat s'encarregarà de fer la inscripció dels seus casals, mentre que l'Ajuntament tramitarà la inscripció a l'Escola Esportiva, que enguany ofereix 180 places per a infants i joves de 5 a 14 anys. A més d'utilitzar les diferents instal·lacions del Poliesportiu, inclosa la piscina, l'Escola Esportiva també ha fet enguany una aposta per dur a terme diferents activitats als parcs i espais verds de Ripollet. Les inscripcions d'aquest casal també es faran a partir del pròxim 23 de maig, tant de forma telemàtica com presencial, i finalitzaran el dia 29.

Per tal que totes les famílies puguin participar en els casals d'estiu, el Departament de Serveis Socials ha tramitat, entre els mesos de març i abril, les sol·licituds de suport econòmic d'aquelles famílies amb més necessitats.

Ripollet, 5 de maig de 2022