Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comencen les obres de millora de l’enllumenat públic a Ripollet

Aquesta actuació incrementarà l'eficiència energètica de l'enllumenat públic al 506 punts dels barris de Can Mas, Tiana i Pont Vell, que passaran a tenir làmpades LED.

Comencen les obres de millora de l’enllumenat públic a Ripollet.

Aquesta setmana han començat les obres de millora de l’enllumenat públic als barris de Can Mas, Tiana i Pont Vell. Aquestes millores consistiran en l’adequació, reforma i, en alguns casos, substitució dels quadres elèctrics que regulen l’enllumenat d’aquests tres barris, així com la substitució de l’enllumenat, tant vial com ambiental, per llumeneres LED. També es faran treballs d’adequació de les línies elèctriques. Els treballs tenen una durada prevista d’un mes i un cost de 258.762,20 €, IVA inclòs.

Amb aquestes actuacions es busca una millora en la seguretat elèctrica de les instal·lacions, tant línies com quadres elèctrics; una millora de l’enllumenat amb millors llumeneres, i un increment del rendiment i l’eficiència energètica de les instal·lacions. Les obres permetran reduir el consum elèctric i les emissions de CO2 a l’atmosfera en un 60% respecte el consum actual dels 506 punts de llum que es canvien del làmpades de descàrrega de vapor de sodi a LED.

Aquesta actuació està inclosa al programa sectorial Renovables 2030 de la Diputació de Barcelona.

Ripollet, 25 d'octubre de 2023