Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament només retirarà els contenidors després d’assolir la implantació total del sistema Ripollet Aporta a cada sector

A més d’avisar amb antelació suficient de l’entrada en funcionament del servei a cada sector, també s’informarà del dia de retirada de contenidors. Ambdós sistemes conviuran durant uns dies, per garantir que tothom rebi la informació i el material necessari.

L’Ajuntament només retirarà els contenidors després d’assolir la implantació total del sistema Ripollet Aporta a cada sector.

Aquest dimarts, 12 de juliol, s’inicia el sistema de recollida de residus Ripollet Aporta al sector 3 –Pinetons, amb la recollida porta a porta de les fraccions d’envasos i de resta. Per facilitar la implantació del Ripollet Aporta, l’Ajuntament ha decidit que hi hagi una transició entre ambdós sistemes de recollida, els quals conviuran en paral·lel fins que tothom tingui tota la informació i el material per a fer la correcta separació, i sàpiga a on ha de dipositar cada fracció. Les previsions de cara a la posada en marxa del servei en aquest primer sector no s’han pogut assolir i durant tota la setmana restarà instal·lat un punt d’informació i repartiment de material a la plaça de Pere Quart, de 9.30 a 19 h i continuaran les visites als domicilis. En aquesta zona ja es van retirar els contenidors grocs i fins que no es retirin la resta, es podrà continuar utilitzant aquest espai per a dipositar les bosses d’envasos.

Pel que fa a la resta de sectors, es garanteix que totes les persones rebran la informació necessària amb l’antelació suficient a la posada en marxa del Ripollet Aporta, per la qual cosa s’ha espaiat el calendari i reforçat els recursos que s’hi dediquen. Així, aquest mes de juliol es posarà en marxa el servei al sector 1 – Centre i, tot seguit, al sector 2 - Maragall i Can Mas, tenint en compte les especificitats de cada sector. Quant al sector 4 – Tiana Pont Vell, es manté la data prevista de l’inici del sistema al setembre. Els veïns i veïnes de cada sector seran informats amb antelació suficient, tant de la posada en marxa del sistema com de la retirada de contenidors.

Durant el mes d’agost, i de forma progressiva, s’aniran tancant els contenidors d’orgànica, així com les bústies de tèxtil sanitari, tenint en compte que prèviament ja hauran arribat a tots els domicilis les targetes per obrir-los.

Recordem que la ciutadania té al seu abast el telèfon i el WhatsApp d’informació del Ripollet Aporta 658 912 786, que juntament amb l’Oficina ubicada al carrer de Maragall, 7, ofereixen atenció de dilluns a divendres, d’11 a 14 h i de 16 a 20 h. També es pot utilitzar el correu electrònic ripolletaporta@ripollet.cat i visitar l’espai web ripollet.cat/ripolletaporta.

Ripollet, 11 de juliol de 2022