Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Torna la Harry Potter Book Night a la Biblioteca Municipal

La Biblioteca Municipal de Ripollet torna a celebrar la Harry Potter Book Night, un esdeveniment mundial que des del 2014 l’editorial Bloomsbury, encarregada de l’edició anglesa de la saga de llibres de J.K. Rowling, organitza el primer dijous de febrer.

Torna la Harry Potter Book Night a la Biblioteca Municipal.

L’objectiu d'aquesta efemèride és continuar gaudint i promocionant el món màgic de Harry Potter i Howgarts, uns dels fenòmens literaris més importants del darrer segle i que continua atrapant a les noves generacions. Per això, la Biblioteca ha organitzat diversos tallers, els dies 2 i 3 de febrer.

Dimecres, 2 de febrer, dins del programa “El club del dibuix” es farà un taller especial per aprendre a dibuixar a Harry Potter, per a infants de de 8 a 12 any. I dijous 3 de febrer, es farà un Taller de varetes màgiques, amb dues sessions, a les 17.30 h per a infants de 5 a 7 anys i a les 18.30 h per a infants a partir de 8 anys.

Tot i que en aquests moments no existeixen restriccions als equipaments bibliotecaris, degut a l’elevat nivell de contagis de Covid-19, les activitats que es duran a terme seran en format presencial, però amb aforaments limitats i amb inscripcions prèvies. Aquestes es poden fer, a partir del dilluns 31 de gener, a biblioteca@ripollet.cat i al telèfon 93 586 42 30.

Programació Harry Potter Book Night:

Dimecres 2 de febrer, a les 18 h
El Club del dibuix
Dibuixem el món màgic de Harry Potter
Aprèn a dibuixar pas a pas els personatges principals del món màgic de Hogwarts.
A càrrec de Manel Sánchez. Per a infants de 8 a 12 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca Municipal.

Dijous 3 de febrer, a les 17.30 h
Harry Potter Book Night
Taller de varetes màgiques
Al món de Harry Potter la vareta escull al mag, però en aquest taller cada participant podrà escollir com crear la seva vareta màgica i personalitzar-la.
A càrrec d’Anna Nieto, de Talleret Craft. Per a infants de 5 a 7 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca Municipal.

Dijous 3 de febrer, a les 18.30 h
Harry Potter Book Night
Taller de varetes màgiques
Al món de Harry Potter la vareta escull al mag, però en aquest taller cada participant podrà escollir com crear la seva vareta màgica i personalitzar-la.
A càrrec d’Anna Nieto, de Talleret Craft. Per a infants de a partir de 8 anys. Places limitades. Cal inscripció prèvia a la Biblioteca Municipal.

Ripollet, 27 de gener de 2022