Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obre al trànsit el reurbanitzat carrer de Sant Sebastià

La reforma d’aquest carrer, entre Concòrdia i la carretera de l’Estació, ha inclòs treballs de pavimentació, renovació de la xarxa d’aigua potable, enllumenat, nou mobiliari urbà, senyalització i jardineria. Resta el soterrament definitiu de les línies de baixa tensió i telefonia.

Obre al trànsit el reurbanitzat carrer de Sant Sebastià.

A principis de la setmana vinent restarà obert al trànsit el carrer de Sant Sebastià, un cop finalitzat el gruix de les obres de reforma i millora de la urbanització d’aquest carrer, entre Concòrdia i carretera de l’Estació. Es tracta de la segona fase de la reurbanització de Sant Sebastià, que es va iniciar el passat mes de febrer, un cop modificat el seu projecte i revisat el preu a l’alça. En cost d’aquesta reurbanització, executada per Artifex Infraestructuras SL, ha estat d'1.204.293,10 euros i ha inclòs la pavimentació, la renovació de la xarxa d’aigua potable i de l’enllumenat, el soterrament de línies, així com nou mobiliari urbà i senyalització. 

20240315_113720.jpg

Quant a la jardineria, s’han instal·lat les noves jardineres, però la plantació d’arbres i arbustos prevista no es podrà dur a terme fins que finalitzin les restriccions per sequera. Hores d’ara només resta que les empreses subministradores retirin la xarxa elèctrica i de telefonia aèria i la canalitzin per la nova instal·lació.

El punt més delicat de les obres ha estat l’adequada retirada, transport i gestió del fibrociment existent al paviment, amb els protocols pertinents i a través d’un gestor autoritzat.

Un cop s’obri al trànsit el carrer, Policia Local supervisarà el correcte desenvolupament de la mobilitat a la zona, per si cal fer algun ajust. 

Aquest projecte de reurbanització del carrer de Sant Sebastià ha estat finançat en la seva totalitat pels fons europeus Next Generation. 

Ripollet, 15 de març de 2024