Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Escollits els cinc finalistes per a la redacció del projecte de la residència i centre de dia

El jurat del concurs ha escollit 5 propostes d’entre les 30 presentades per optar a la redacció del projecte bàsic i executiu de la futura plataforma de serveis per a la gent gran.

Escollits els cinc finalistes per a la redacció del projecte de la residència i centre de dia.

La licitació pública del concurs de projectes amb intervenció de jurat per a la selecció de l’empresa que redactarà el projecte bàsic i executiu i l’estudi de seguretat i salut de les obres per a la construcció d’una residència de persones grans i centre de dia a Ripollet enceta la segona fase. La Junta de Govern Local d’aquest dimarts, 2 de novembre, va aprovar l’acord de designació dels cinc finalistes, que seran convidats a participar en la següent fase i disposaran de 45 dies naturals per a presentar la seva proposta. Es tracta de MIBA Architects; Paredes Pedrosa i Mesura; C63 Studio; Santiago Vives Sanfeliu, i Javier de Antón Freile i Pau Vidal.

El guanyador haurà de redactar el projecte de la futura plataforma de serveis per a la gent gran de Ripollet, en la parcel·la situada entre les avingudes de Catalunya i Mediterrani i els carrers Puigmal i Barberà del Vallès. L'objectiu és oferir un servei amb un model d'atenció innovador i centrat en la qualitat de vida de la gent gran, que inclogui una residència amb 100 places en diferents unitats de convivència i un centre de dia per a 32 persones.

El valor estimat del contracte ascendeix a 684.214,86 €, dels quals 50.000 € (IVA no inclòs) es destinaran a premiar aquests cinc finalistes i la resta, 634.214,86 € (IVA no inclòs), al contracte de serveis.

L’objectiu és que el projecte executiu es pugui aprovar a mitjans de 2022 i que les obres d’aquests equipaments, llargament reclamats a la ciutat, s’iniciïn durant el 2023.

Ripollet, 4 de novembre de 2021