Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escriptora Laia Vilaseca visita la Biblioteca Municipal de Ripollet

El pròxim dimecres, 29 de novembre, a les 18.30 h, l’escriptora i periodista Laia Vilaseca visitarà el club de novel·la de la Biblioteca de Ripollet per a comentar amb els lectors i lectores la seva novel·la  'La noia del vestit blau'.

L’escriptora Laia Vilaseca visita la Biblioteca Municipal de Ripollet.

Laia Vilaseca (Barcelona, 1981) és una apassionada del misteri, el true-crime i la novel·la negra. L'any 2021 la seva primera novel·la La noia del vestit blau va arribar a les llibreries amb el segell Rosa dels Vents, després d'haver-se convertit en un èxit de vendes durant els tres anys que va estar autopublicada a Amazon, atrapant encara molts més lectors i esdevenint l'autora revelació de la novel·la negra en català. La seva segona novel·la Quan la neu es fon, va ser premiada com a millor novel·la del 2022 al festival Lloret Negre.

La noia del vestit blau és una novel·la rural noir completament absorbent, que submergeix els lectors en la vida d’un petit poble de muntanya dels Pirineus ple de gent entranyable, però també de secrets, de misteris i de perills.

La trobada amb l’autora estarà oberta a tota la ciutadania que vulgui conèixer l’escriptora i acostar-se a la seva obra. 

Aquesta activitat forma part del programa 'Lletres en Viu' impulsat per la Institució de les Lletres Catalanes que afavoreix el contacte entre els lectors i lectores i els autors i autores de literatura catalana mitjançant la seva presència en les trobades als clubs de lectura d'adults que s’organitzen a les biblioteques públiques del país.

Ripollet, 14 de novembre de 2023