Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’escola de persones adultes de Ripollet aposta per la digitalització

Aquest mes d’octubre s’ha inaugurat un nou espai, dirigit a impartir una nova doble titulació de Graduat en Educació Secundària i Competència digital.

L’escola de persones adultes de Ripollet aposta per la digitalització.

El CFA Jaume Tuset, que compta amb uns 700 alumnes matriculats, ha iniciat el curs inaugurant una nova aula i amb grups més amplis, després de la flexibilització de les mesures contra la COVID-19. El centre ha fet una aposta per la digitalització, després de detectar durant la pandèmia que molts alumnes no tenien dispositius o no sabien com entrar a les diferents plataformes telemàtiques. A banda dels cursos d’informàtica, a partir d’aquest curs ofereix una doble titulació als alumnes de Graduat en Educació Secundària, que també poden aconseguir el de Competència digital.

Per impartir aquests cursos, a banda de l’aula d’informàtica, amb 24 ordinadors, l’escola ha aconseguit una de nova, amb 16 ordinadors més, gràcies a l’adequació, per part de l’Ajuntament, de dos espais utilitzats fins ara pel Club Ciclista Ripollet i el Futbol Sala Ripollet, que han accedit a reubicar-se. Aquesta nova aula també ha comptat amb la col·laboració del personal docent del centre i el suport econòmic, per a la compra de mobiliari, del Departament d’Educació, que a més ha dotat l’escola amb un nou professor a mitja jornada.  

Actualment, el CFA Jaume Tuset també compta amb dues aules a les instal·lacions de Ripollet Impulsa, al barri de Pont Vell – Can Tiana, on imparteix els cursos d’accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys i els d’accés als cicles formatius de grau superior. 

El Centre de Formació de persones Adultes Jaume Tuset compta amb una àmplia oferta educativa, per a persones a partir de 18 anys, amb perfils molt diversos. A més dels cursos d’accés, també ofereix estudis de Graduat en Educació Secundària; diferents nivells de llengua catalana, castellana i anglesa; informàtica, i formació bàsica i instrumental. Aquesta formació reglada es complementa amb els tallers que organitza l’Associació Cultural Jaume Tuset, entre ells d’informàtica i ús del mòbil.

Ripollet, 21 d’octubre de 2021