Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 3 d'abril Enfira't. El comerç, per menjar-se'l!

La fira compta amb el suport de l'Ajuntament de Ripollet i ha estat molt ben rebuda entre els establiments comercials i d'hostaleria del municipi. S'esperen prop de 25 parades de comerç i gastronomia, a més d'oferir espai de pícnic, zones infantils i música en directe.

El 3 d'abril Enfira't. El comerç, per menjar-se'l!.

Gaudir d'un matí de diumenge en família, tot passejant, fent compres, prenent unes tapes i escoltant bona música, és el pla que proposa la Unió de Comerciants de Ripollet i el Gremi d'Hostaleria, amb el suport de l'Ajuntament de Ripollet, el pròxim diumenge, 3 d'abril, de 10 a 15 h. La plaça del Molí acollirà la zona de restauració i de pícnic, mentre que a la rambla de Sant Esteve s'instal·laran les parades comercials, dues zones infantils amb activitats dinamitzades per La Traça i un escenari on a les 12 hi actuarà Wax & Boogie.

enfirat-cartell-030422.jpgDesprés de la bona acollida d'iniciatives com la Setmana del bolet o la del bacallà, sis establiments associats al Gremi d'Hostaleria han decidit participar a l'Enfira't. "Volem que es vegi que hi ha molt bona hostaleria a Ripollet, que a més ha treballat molt dur aquests dos últims anys. Tots tenim ganes de festa i de sortir al carrer", assegurava el president del Gremi d'Hostaleria del Vallès Occidental Sud i el Barcelonès, Jordi Moya, durant la roda de premsa, aquest dilluns, 21 de març. Cada local oferirà una varietat de 4 o 5 tapes i begudes a preus populars, entre 1,5 i 2,5 euros per tiquet.

Fins al moment, 17 establiments comercials han confirmat la seva presència a la fira, tot i que fins a finals de setmana es mantindran les inscripcions obertes. "Volem que la gent s'ho passi bé i veiem ganes de sortir", assegurava el Sergi Vera, president de la UCR. "Hem treballat molt per preparar aquesta festa, que serà molt familiar i volem que la gent no vingui només de passada sinó que s'hi quedi i gaudeixi". Vera també ha explicat que "tot i que és difícil treure a vegades als comerços de la seva zona de confort, serem una bona colla els que hi estarem presents, per donar-nos a conèixer, especialment els que estem fora del centre".

Aquesta iniciativa compta amb el suport econòmic, logístic i comunicatiu de l'Ajuntament "per posar en valor el teixit associatiu, el nostre comerç i la nostra restauració i fer una cosa en comú que encara no s'havia fet aquesta legislatura i crec que és el valor més fort d'aquesta fira", ha explicat la regidora de Comerç, Indústria i Turisme, Txell Caler.

Ripollet, 22 de març de 2022