Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CAP La Farigola tanca a partir de demà durant les tardes d’estiu

A partir d’aquest dimarts, 20 de juliol, el CAP La Farigola de Ripollet-Cerdanyola tancarà durant les tardes amb motiu del període d’estiu.

El CAP La Farigola tanca a partir de demà durant les tardes d’estiu.

Segons ha informat la Direcció d'Atenció Primària Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut, del 20 de juliol al 3 de setembre, el CAP La Farigola concentrarà el màxim d'activitat durant els matins, de 8 a 15 h. Fora d’aquest horari, i per atencions que no puguin esperar, la població pot posar-se en contacte amb el CAP Els Pinetons (Ripollet), que manté el seu horari de 8 a 20 h. També es mantindrà el servei d'Atenció Domiciliària de 8 a 20 hores. 

La programació de visites es pot fer mitjançant la central de trucades, de dilluns a divendres (no festius) de 8 h a 21 h, al telèfon 93 728 44 44. També per internet al portal web citapreviasalut.cat. En cas de voler contactar directament amb el propi professional de referència, es pot fer amb l’eina digital La Meva Salut i l’eConsulta. Fora de l’horari del centre o en cas d’urgència, caldrà trucar al 061 i, en cas d’emergència, al 112. També s'ofereix atenció al CUAP Cerdanyola-Ripollet, obert les 24 hores.

L’horari habitual del CAP La Farigola es reprendrà el pròxim 6 de setembre.

Ripollet, 19 de juliol de 2021