Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament se suma al Dia de la Visibilitat Bisexual

La jornada, de lluita contra la bifòbia, coincideix enguany amb la concentració contra l'LGTBI-fòbia, convocada aquesta tarda al parc del riu Ripoll.

L'Ajuntament se suma al Dia de la Visibilitat Bisexual.

L'Ajuntament de Ripollet se suma aquest dijous, 23 de setembre, a la commemoració del Dia de la Visibilitat Bisexual, motiu pel qual penjarà la bandera del col·lectiu bisexual a l'edifici de Cal Teixell (Ripollet Ràdio), a més de sumar-se al manifest amb motiu d’aquest dia de l’Observatori Contra l’Homofòbia.

Entitats LGTBI i administracions coincideixen que cal seguir treballant i fent pedagogia per l'eliminació dels nombrosos mites  i estereotips que segueixen existint entorn de la bisexualitat, com ara la promiscuïtat o la indecisió. La bifòbia és un problema existent en la societat, moltes vegades fruit de la invisibilització del col·lectiu bisexual i d’una manca d’educació en la diversitat afectiva sexual i de gènere i és per això que són necessaris dies com aquest.

A Ripollet, aquesta celebració coincideix amb la convocatòria de la concentració contra la violència i les agressions al col·lectiu LGTBI, que tindrà lloc aquesta tarda a les 19 h a la plaça del riu Ripoll, al costat del monument LGTBI, recentment atacat.

 

Ripollet, 23 de setembre de 2021