Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet reivindica VIH amb qualitat de vida en el Dia Mundial de la SIDA

Aquesta tarda, alumnes de l'Institut Lluís Companys realitzaran novament un llaç simbòlic a la plaça del parc del riu Ripoll, amb lectura del manifest del Comitè 1r de Desembre, juntament amb Proud LGTBI Ripollet.

Ripollet reivindica VIH amb qualitat de vida en el Dia Mundial de la SIDA.

Avui, 1 de desembre, Dia Mundial de la SIDA, l'Ajuntament de Ripollet, a través de la Regidoria de Polítiques LGTBI, se suma un any més a la lluita contra l'estigma i la discriminació de les persones amb VIH, així com a la reivindicació que es garanteixin tots els seus drets i la seva qualitat de vida. L'Ajuntament, amb Proud LGTBI Ripollet, Gais Positius i l'Observatori Contra l'Homofòbia, s'adhereix un any més al manifest del Comitè 1r de Desembre - Plataforma Unitària d'ONG-Sida de Catalunya 'VIH amb qualitat de Vida. Superem les desigualtats en comunitat!'. També ha penjat diferents pancartes a favor de la prevenció i l'educació per la salut i en contra de l'estigma i la discriminació. 

Aquesta tarda, a les 16 h, els alumnes de cicles formatius de l'Institut Lluís Companys realitzaran un gran llaç vermell per simbolitzar el seu suport a les persones amb VIH i SIDA. Tot seguit, llegiran amb membres de Proud el manifest unitari del Comitè 1r de Desembre. De 17 a 20 h, Gais Positius i Proud LGTBI Ripollet instal·laran a la plaça de Pere Quart una parada amb material informatiu. A més, aquests dies s'ha programat diferents tallers a l'institut Lluís Companys per parlar del VIH i de les malalties de transmissió sexual. 

Ripollet, 1 de desembre de 2021