Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Iniciat el desmantellament de la font metàl·lica del pavelló Joan Creus

Avui 1 de febrer s’han iniciat les obres de desmuntatge de la font metàl·lica ubicada al recinte del pavelló de Joan Creus. Una actuació llargament esperada que estarà enllestida en unes tres setmanes.

Iniciat el desmantellament de la font metàl·lica del pavelló Joan Creus.

Aquest matí s’han iniciat els treballs de desmantellament de la font que hi ha ubicada a la zona enjardinada del Pavelló Joan Creus. Aquest projecte neix de la necessitat de desmuntatge de la font, a causa del perill que suposava el seu estat i les males condicions de salubritat que es donaven per l’acumulació d’aigua al vas quan plovia. És per això que, de manera preventiva, es va haver de delimitar amb tanques per tal que ningú pogués accedir.

Els treballs, amb un cost de 21.877,44 €, consisteixen en el desmuntatge de la font, de la seva estructura i de tots els seus components de maquinària, i en la recuperació del perfil atalussat de la resta de franja enjardinada, tot plantant-hi el mateix tipus de vegetació. L’obra té un període d’execució de tres setmanes.

El projecte d’obres, aprovat inicialment al Ple de febrer de 2021, va esdevenir definitiu el mes de juny. Després d’una primera licitació, en la qual no va haver-hi empreses interessades que volguessin accedir al contracte, es va tornar a licitar el passat mes de novembre, adjudicant-se a Garriga Obres i Serveis.

Ripollet, 1 de febrer de 2022