Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament oferta nous cursos del Servei Mercat de Treball, amb el suport de la Diputació

Es tracta de set formacions dirigides a persones en situació de recerca de feina o millora de l’ocupabilitat, que es duran a terme entre maig i novembre d’enguany.

L’Ajuntament oferta nous cursos del Servei Mercat de Treball, amb el suport de la Diputació.

El mes de maig s’impartiran els dos primers dels set cursos del Recull per als Serveis Locals d'Ocupació 2024, que oferirà Ripollet Impulsa amb el suport de la Diputació de Barcelona, dins el Servei Mercat de Treball. Es tracta d’activitats en format presencial, que els ens locals adherits a la Xarxa de Serveis Locals d'Ocupació (XALOC), com és el cas de l’Ajuntament de Ripollet, poden incorporar a la seva oferta de serveis, per tal d'oferir-les a persones en situació d’atur o que vulguin millorar la seva ocupació, i que estiguin inscrites a la borsa de treball Xarxa Xaloc.

Aquestes activitats tenen per finalitat donar suport al desenvolupament professional i la recerca de feina de les persones demandants d’ocupació, principalment, amb tallers d’alfabetització digital, de tècniques de recerca de feina o sessions d’orientació laboral.

 

SMTCURSOS_01.jpg

 

Les persones interessades, poden participar en aquestes formacions, sempre que estiguin inscrites a la borsa de treball Xaloc, a través del següent enllaç. Si encara no està inscrita, pot trucar al 935 807 642, enviar un correu electrònic a orientacio@ripollet.cat o omplir el següent formulari.

Ripollet, 25 d'abril de 2024