Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el termini per a participar en el Concurs de Cartells de la Festa Major 2023

El termini de presentació d'obres finalitza el 9 de gener. Els tres treballs finalistes se sotmetran a votació popular per tal de decidir la imatge guanyadora d’aquest any, dotada amb un premi de 700 euros.

Obert el termini per a participar en el Concurs de Cartells de la Festa Major 2023.

L’Ajuntament ha convocat el Concurs de Cartells de la Festa Major d’aquest any que se celebrarà el 25, 26, 27 i 28 d’agost, després que la Comissió decidís que la propera edició de la festa comptés també amb aquest certamen que tria la seva imatge. El termini de presentació serà fins el 9 de gener.

Les obres es poden presentar a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament, on també es poden consultar les bases del Concurs. Cada concursant haurà de presentar només una proposta de cartell. Les obres hauran de ser originals i inèdites, amb una tècnica lliure i s’adjuntaran a través de la mateixa Seu, amb un PDF, que haurà d’anar amb pseudònim.

Un cop finalitzat el termini, la Comissió de la Festa Major mirarà que totes les obres compleixen els requisits i les valorarà en funció dels següents criteris: idoneïtat temàtica, qualitat artística i tècnica, originalitat i creativitat, i que garanteixi la igualtat de gènere. Del resultat d’aquesta puntuació en sortiran els 3 finalistes.

Finalment, els tres treballs finalistes es sotmetran a la votació popular que serà la que decidirà la imatge guanyadora d’aquest any. Les obres estaran exposades al web ripollet.cat del 17 al 25 de gener. El veredicte serà inapel·lable i es farà públic el 2 de febrer, a les 19 hores, al Centre Cultural, moment en que es donarà a conèixer l’autoria del cartell.

Una de les novetats d’aquest any és que s’ha augmentat la dotació del premi, passant de 600 a 700 euros.

 

Ripollet, 5 de desembre de 2022